Beharangozó 2017. május 15., hétfő

Jegyek az MTK - DVTK meccsre

Az OTP Bank Liga 32. fordulójában az MTK vendége lesz a DVTK az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. A vendégszektorba a jegyek elővételben 1755, a helyszínen 1950 forintba kerülnek, 12 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Jegyek az MTK - DVTK meccsre


OTP Bank Liga 32. forduló

2017. május 20., szombat
18:00 MTK Budapest - Diósgyőri VTK

Helyszín:  Új Hidegkuti Nándor Stadion, 1087 Budapest, Salgótarjáni út 12-14.

Jegyinfó

A mérkőzés szurkolói kártya nélkül is megtekinthető. 

A vendégjegyek elővételben egységesen 1755 forintba, a helyszínen a mérkőzés napján 1950 forintba kerülnek. A belépőjegyeket elővételben az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon (itt a mérkőzés kezdetéig és az 1755 forintos ár), valamint személyesen hétfőn 12 órától Miskolcon, a Szinvaparkban található DVTK Shopban lehet megvásárolni.

A vendégszurkolók a Sport utca és a Hungária körút kereszteződésénél található hármas kapunál lévő pénztárnál váltathatják meg jegyüket és a V1, V2, V3, V4 szektorban foglalhatnak helyet. Itt juthatnak be a mozgássérült vendégszurkolók is. A vásárláskor kötelezően megadandó adatok:

  • név
  • születési idő
  • születési hely

Szurkolói kártya a jegyvásárláshoz nem kötelező, de a szervezők kérik, akinek van, az vigye magával a gyorsabb kiszolgálás érdekében. A szervezők azonosításra alkalmas arcképes igazolványt (személyi igazolvány, útlevél, stb., kiskorúak esetében: diákigazolvány) kérhetnek a személyes jegyvásárláskor. A szervezők felhívják a DVTK szurkolóinak figyelmét, amennyiben megtelnek a vendégszektorok, akkor a - a vendégjeggyel azonos áron kapható, közvetelenül a vendégszurkolók mellett elhelyezkedő - B9-es szektorba vásároljanak belépőt!

12 éves kor alatt a belépés ingyenes, de névre szóló jegyet ki kell állítani, és a jogosultságot a helyszínen igazolni kell. (Ez a jegytípus online nem kapható.)

Beléptetés

A Hungária körúti stadion vendégpénztára 14 órakor nyit, a kapuk 16 órakor nyílnak. Kérjük szurkolóinkat, hogy személyi azonosításra alkalmas iratot vigyenek magukkal.

A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről.

Az interneten vásárolt jegyek esetében a szervezők azt kérik, nyomtassák ki, és ezt a lapot hozzák magukkal a szurkolók a mérkőzésre! Kérjük, figyeljenek arra, hogy a vonalkód minden számjegye szerepeljen a kinyomtatott lapon! Aki nem nyomtatja ki a jegyét, azt nem áll a rendezők módjában beengedi a stadionba.

A stadionba való bejutást a beléptető rendszer alkalmazása, valamint a rendőrségi felvezetés lassíthatja, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben - a mérkőzés kezdete előtt 60-90 perccel
- érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait!

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Budapestre utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Nyitvatartás

DVTK Shop, Szinvapark
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva