Beharangozó 2017. április 13., csütörtök

Büntetett az MLSZ

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága csütörtöki ülésén tárgyalta a keddi DVTK - Budapest Honvéd mérkőzés eseményeit. Klubunknak ezúttal 200 ezer forintot kell befizetnie.

Büntetett az MLSZ


- A FEB a Diósgyőr - Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt, mérkőzés rendezési előírás megsértéséért, továbbá szurkolóinak pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet és az ellenfél szidalmazása) 200 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi - olvasható az mlsz.hu weboldalon.

A Fegyelmi Bizottság által határozatban kiszabott pénzbüntetésekből befolyt összeg teljes egészében az MLSZ által létrehozott Focisegély Alapítványhoz kerül. Az alapítvány a hazai labdarúgás - szociális, egészségügyi vagy egyéb okok miatt - segítségre szoruló és arra érdemes személyeit (elsősorban egykori labdarúgókat) támogatja. Az Alapítványhoz fordulhat minden egykori labdarúgó, vagy közeli hozzátartozója, ismerőse, barátja, aki úgy ítéli meg, hogy az adott korábbi futballista, rossz életkörülményei vagy egészségi állapota miatt anyagi segítségre szorul.