Beharangozó 2017. február 13., hétfő

Jegyek a DVTK - MTK meccsre

Mezőkövesden fogadja a DVTK labdarúgó csapata az MTK Budapestet az OTP Bank Liga 21. fordulójában. Tudjuk, hogy szurkolóinknak az utazás miatt is komoly anyagi áldozatot kell hozniuk, ezért a DVTK a mérkőzésre ezúttal is kedvezményes jegyárakat állapított meg, hogy minél többen el tudják kísérni a csapatot. A jegyek 500, 1000 és 1500 forintba kerülnek, melyek elővételben a meccsjegy.mlsz.hu oldalon és Miskolcon is megvásárolhatók.

Jegyek a DVTK - MTK meccsre


A kedvezményes árú jegyekkel - amelyek átlagosan több mint 50 százalékos kedvezményt nyújtanak a Diósgyőri Stadionban megszokott hasonló kategóriájú belépőhöz képest - minden szurkoló egyformán és igazságosan kap segítséget az idegenbeli utazáshoz, akár személyautóval, szurkolóbusszal, menetrend szerinti busszal, vagy vonattal teszi meg a nem túl nagy távolságot. Ezen túl a kedvező jegyár egyforma segítséget nyújt a miskolci, mezőkövesdi, vagy az ország bármely más részéről érkező piros-fehér szurkolónak. 

OTP Bank Liga 21. forduló

2017. február 25., szombat
15:30 Diósgyőri VTK - MTK Budapest

Mezőkövesd Városi Stadion

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Diósgyőri Stadion átépítése miatt a DVTK az új aréna elkészültéig költözni kényszerül. A korábbi találkozókhoz hasonlóan az MTK Budapestet is a Mezőkövesdi Stadionban fogadjuk.

Cím: 3400 Mezőkövesd, Széchenyi István u. 56

A találkozó szurkolói kártya nélkül is megtekinthető, de kérjük, aki rendelkezik szurkolói kártyával, az a gyorsabb kiszolgálás érdekében vigye magával a jegyvásárláshoz!

A Mezőkövesd, Városi Stadion kapui a találkozó előtt egy órával (14 óra 30 perckor) nyílnak. Kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint ne a kezdő sípszóra érkezzenek, mert a kapuk áteresztő képessége véges, így aki az utolsó pillanatban jön, az lemaradhat a találkozó elejéről.

Belépőjegy

A belépőket elővételben a Szinvaparkban található DVTK Shopban, a helyszínen, és a Ticket Express jegyirodáiban, az interneten pedig a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni.

A jegyárusítás a meccsjegy.mlsz.hu oldalon már elkezdődött, személyesen a DVTK Ajándékbolt Szinvaparkban található üzletében pénteken 12 órakor indul.

A mérkőzés napján nyolc órától a helyszínen is kinyitnak a pénztárak, de kérjük, aki teheti, elővételben váltsa meg a jegyét, nehogy lemaradjon a találkozó kezdetéről az esetlegesen feltorlódó sor miatt.

Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Az IBUSZ irodákban (a jegyáron felül 350 forint jegykiállítási díj ellenében) biztosan kaphatóak belépők a DVTK mérkőzéseire:

  • IBUSZ Miskolc (3504 Miskolc, Széchenyi u. 14.)
  • IBUSZ Tiszaújváros (3580, Tiszaújváros, Barcsay tér 6-8.)
  • IBUSZ Tornyosnémeti (3877, Tornyosnémeti Határátkelő)

Szurkolói kártya nélkül

A belépőjegyek elővételben szurkolói kártya nélkül (de fényképes, személyazonosításra alkalmas igazolván felmutatásával) csak és kizárólag Miskolcon, a DVTK ajándékboltjaiban és jegypénztáraiban, valamint Budapesten a Ticket Express Bálnában (1093, Fővám tér 11-12.) és a Syma Jegypénztárban (XIV. Dózsa György Út 1.) kaphatók, a többi jegyirodában szükséges a szurkolói kártya.

A DVTK - MTK Budapest mérkőzés jegyárai

B1, B2, B3, B4, B5 szektor (sárga): 500 forint

B0, B6, C7, C8, C9, C10, D11 szektor (világoszöld): 1000 forint

A7, A8 szektor (sötétzöld): 1500 forint

Vendégjegy (E15 szektor): 500 forint

A0, A1, A2 szektor (kék): Bosch jegy

Aki rendelkezik klubkártyával, jegyvásárláskor azt átnyújtva semmilyen személyes adat (név, születési idő, lakhely stb.) bediktálására nincs szükség.

Aki nem rendelkezik klubkártyával, annak a nevét, születési idejét, születési helyét kell megadnia a jegyvásárláskor.

Az adatok valódiságát belépéskor a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik.

Megkérünk minden szurkolót, hogy a belépés előtt ellenőrizze jegyen szereplő adatait! Ha eltérés van, hibás adatokkal állították ki mérkőzésjegyét, díjmentesen kicseréljük.

Vásárláskor Sodexo, Edenred, Posta Paletta, és az Erzsébet Sport utalványokat fogadunk el

Szurkolói kártya birtokában az interneten is meg lehet vásárolni a belépőket a meccsjegy.mlsz.hu címen. Kérjük, mindenki nyomtassa ki a belépőjegyét, mert a DVTK Shopban erre nincs lehetőség.

Internetes vásárlás

Az interneten egyszerre 30 belépőjegy váltható, feltéve hogy a vásárló ismeri társai klubkártya-számát, illetve a PIN kódot. A kezdeti PIN kód a születési időből a hónap és a nap 2-2 számjeggyel kifejezve áll össze, pl. 0225. A PIN kódot ide kattintva lehet lecserélni.

Ingyenes regisztrációs jegyek

A DVTK - MTK Baudapest mérkőzésre ingyenes regisztrációs jegy váltására nincs lehetősége 14 éven aluli és 65 éven felüli szurkolóinknak.

Szurkolói kártya

Az MLSZ és klubunk döntése értelmében a DVTK hazai találkozói ebben a bajnoki idényben klubkártya nélkül látogathatók.

A DVTK Klubkártya továbbra is kiváltható a DVTK Szinvaparkban található ajándékboltjában, nyitvatartási időben.

A DVTK Klubkártya ára 500 forint. Ugyanennyibe kerül az elveszett, megrongálódott kártyák pótlása, cseréje is.

Pénztárak nyitvatartása

DVTK Shop, Szinvapark
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: 10-16 óra

Mezőkövesd, Városi Stadion
a mérkőzés napján: 8 órától

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Beléptetés

A stadion kapui egy órával a mérkőzés előtt nyílnak. Megkérjük kedves szurkolóinkat, érkezzenek időben, hogy elkerüljük a fennakadást a beléptetés során!

A szervező a beléptetéskor a rendező útján a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát fokozottan ellenőrzi, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya adataival. Ha a beléptetéskor a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya birtokosának személyes adatai nem egyeznek a személyazonosság igazolására alkalmas igazolványban szereplő adatokkal, a beléptetést meg kell tagadni. Aki a jegyén valótlan adatokkal szeretne belépni a mérkőzésre, bűncselekményt követ el (magánokirathamisítás-személyes adatokkal való visszaélés).

A beléptetésnél a biztonsági ember nem veheti el a fényképes igazolványt, viszont kérésére fel kell mutatni.

Sajtóakkreditáció

A sajtó munkatársai a mérkőzésre a következő linken tudnak akkreditálni a mérkőzést megelőző munkanap 12 óráig: http://bit.ly/DVTK-sajtoakkreditacio

Az akkreditáció elfogadásáról e-mailben jelzünk vissza, egyúttal további hasznos információkkal szolgálunk a sajtó képviselőinek.