Beharangozó 2016. október 27., csütörtök

"Gőzerővel a MOL Ligára koncentrálunk"

A Kontinentális Kupa után ismét a MOL Ligára kell koncentrálnia a DVTK Jegesmedvék jégkorong csapatának. Pénteken, a hétvége első rangadóján a Ferencvárost fogadják, vasárnap pedig Debrecenbe utaznak a piros-fehérek. Szokásos sajtótájékoztatónkon Doug Bradley és Gőz Balázs várta az újságírókat a DVTK Edzőközpontban.

"Gőzerővel a MOL Ligára koncentrálunk"


MOL Liga

2016. október 28., péntek
18:30 DVTK Jegesmedvék - Ferencvárosi TC

2016. október 30., vasárnap
17:00 Debreceni HK - DVTK Jegesmedvék

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4-en, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a pénteki Észak-Magyarországban és a Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Doug Bradley: - Annyiból szerencsés most a sorsolásunk, hogy a Ferencváros és a Debrecen is hasonló stílusban játszik, ezért hasonlóan kell készülnünk mind a két mérkőzésre. Mind a kettő jól korcsolyázó, remek támadókkal rendelkező csapat. Ahogy már korábban többször elmondtuk, nagyon fegyelmezettnek kell lennünk, fegyelmezett védőmunkára van szükség és távol kell maradnunk a büntetőpadtól, hogy ne adjunk az ellenfeleink számára emberelőnyös lehetőségeket.  A Kontinentális Kupa után gőzerővel a MOL Liga címvédésre koncentrálunk.

  • Amint arról korábban beszámoltunk, a DVTK Jegesmedvék - FTC mérkőzést a szombati stadionbúcsúztatóra érvényes belépőjeggyel rendelkező szurkolóink féláron tekinthetik meg. 

  • A Debrecenbe szóló belépőjegyek és a Winter Classic belépőjegyei Miskolcon is megvásárolhatóak a Ferencváros elleni mérkőzés előtt és a szünetekben. 

 

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!