Beharangozó 2017. március 24., péntek

"Felkészültünk a folytatásra"

A női kosárlabda bajnokság alapszakaszának utolsó mérkőzésén a ZTE NKK érkezik szombaton este a Generali Arénába. A mérkőzés előtt Maikel López és Adamecz Lilla válaszolt az újságírók kérdéseire a DVTK Edzőközpontban.

"Felkészültünk a folytatásra"

Női Kosárlabda NB I. A-csoport 22. forduló

2017. március 25., szombat 
18:00 Aluinvent DVTK - ZTE NKK


A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban és a Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Maikel López: - Mindenekelőtt szeretnék gratulálni a DVTK jégkorong csapatának, akik nagy fegyvertényt hajtottak végre a bajnoki cím megvédésével, ezzel nagy örömet okoztak minden diósgyőri szurkolónak és az egész városnak. A Sopron elleni győzelem óta eltelt két hétben kaptak néhány nap pihenőt a játékosok, hogy rápihenjenek az idény hátra lévő részére. Amikor visszatértünk a munkába, akkor az első napokban a fizikai munkára helyeztük a hangsúlyt, majd a ZTE, illetve a Cegléd elleni mérkőzésre felkészülés következett. Ennek jegyében játszottunk a Vasas ellen edzőmeccset.  A ZTE elleni mérkőzést követően besűrűsödik a program, csütörtökön Pécsre utazunk, hogy másnap a Magyar Kupa negyeddöntőjében lépjünk pályára, majd a kupadöntő után néhány nappal kezdődik a rájátszás is. Ezért végeztünk az elmúlt héten kemény fizikai munkát, mert a következő időszakban erre már nem jut idő a mérkőzések között. Felkészülten szeretnénk nekivágni az előttünk álló feladatoknak.