Beharangozó 2017. március 3., péntek

"Összeszorított fogakkal"

Szombaton este hat órától Pécsett játszik az Aluinvent DVTK a tabella negyedik helyén álló PEAC ellen. Maikel López vezetőedző és Bach Boglárka osztotta meg várakozásait a találkozó előtt.

"Összeszorított fogakkal"

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4 Sporton, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban és a Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Maikel López: - Nagyon kemény mérkőzés vár ránk Pécsett. A PEAC szerdán egy nagyszerű és jó ritmusú mérkőzést játszott a Cegléd ellen, akiket hosszabbítás után le is győztek. Tudjuk, hogy a fekete-fehérek keményen dolgoznak, hazai pályán kifejezetten erős csapatnak számítanak. 
Egész héten úgy készültünk, hogy szombaton győzelemmel tudjuk megörvendeztetni szurkolóinkat.

Bach Boglárka: - Mindenképpen nehéz meccs lesz, mert több sérülés is nehezítette a munkánkat a héten.Keményen dolgoztunk az edzéseken, a mérkőzésen pedig próbáljuk kihasználni az erősségeinket, és a legjobbat kihozni ebből a mérkőzésből.

Adamecz Lilla bokasérülése biztosan nem jön rendbe szombatig, és Gorjanácz Ágnes vádlisérülése sem úgy néz ki, hogy játszhatna. Szerdán megpróbálkozott az edzéssel, azonban továbbra is fájt, ezért az orvos azt javasolta, hogy ne erőltesse a mozgást. Samantha Prahalis beütötte a fejét egy edzésen, emiatt a játéka kérdéses. Kalocsai Dorina pedig problémás dereka miatt nem léphet pályára.