Beharangozó 2016. október 27., csütörtök

"Idő kell a csapatépítéshez"

A BEAC vendége lesz szombaton délután a bajnokságban az Aluinvent DVTK. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Maikel López és Adamecz Lilla várta az újságírókat a DVTK Edzőközpontban.

"Idő kell a csapatépítéshez"


Női Kosárlabda NB I. A-csoport 6. forduló

2016. október 29., szombat
15:00 BEAC - Aluinvent DVTK

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Maikel López: - Az eddig elkezdett munkát kell folytatnunk, és a Good Angels ellen látott küzdeni akarást várom el, mert csak ez a módja annak, hogy a csapat egyre jobb és erősebb legyen. Azon dolgozunk, hogy stabilabbá tegyük a csapat játékát, ne hullámozzon a teljesítmény, és ne következzen egy jó mérkőzés után egy rossz. Az elmúlt évekkel ellentétben idén nagyobb mozgás volt a keretben, ezért több időre van szükség a csapatépítéshez. Ezek a mérkőzések abban nyújtanak segítséget, hogy lássuk azokat a hibákat, amit ki kell javítani. Nagyon fontos dolognak tartom, hogy a játékosok tanulnak a hibákból, mert sokkal könnyebb dolgunk van, ha nem követik el sorra ugyanazokat. Ha összehasonlítjuk, mi vezetett a Szekszárd és a Good Angels elleni vereséghez, akkor különböző okokat találunk. A bajnokin látott hibákat nem követtük el újra, mégsem sikerült győzni, mert az Európa Kupa és a kassai csapat más színvonal. Van néhány játékos, akinek még szoknia kell a nemzetközi porondot, és mindenkinek folyamatosan tanulnia kell. Ez az, ami mentén fejlődni tud a csapat.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!