Beharangozó 2016. október 18., kedd

"Várjuk az első hazai meccset"

A női kosárlabda bajnokság 4. fordulójában a Győrt látja vendégül az Aluinvent DVTK szerdán este. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Maikel López és Győri Dorottya várta az újságírókat a DVTK Edzőközpontban.

"Várjuk az első hazai meccset"


Női Kosárlabda NB I. A-csoport 4. forduló

2016. október 19., szerda
18:30 Aluinvent DVTK - CMB Cargo UNI Győr

A sajtótájékoztató anyaga hallható lesz a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szerdai Észak-Magyarországban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Jegyek

A belépőjegyek 1000 forintba kerülnek, ám továbbra is díjmentes regisztrációs jeggyel tekinthetik meg a hazai meccseinket a 14 év alattiak és a 65 éven felüliek, személyi igazolványuk vagy diákigazolványuk felmutatásával.

Bérletek

Az Aluinvent DVTK bajnoki és Európa Kupa mérkőzéseire a szokott módon természetesen bérletek is vásárolhatók, erről ide kattintva olvashatnak szurkolóink. 

Maikel López: - A válogatott szünetig fel kell, hogy vegyük a ritmust, hiszen szerda-szombat ritmusban fogjuk játszani a mérkőzéseket. Nagyon izgatottak vagyunk mindannyian az első hazai találkozó előtt. Jó lesz ismét a megszokott, hazai hangulatban játszani. A Győr egy nagyon erős kerettel rendelkező csapat. A magyar játékosai és a légiósai is nagyon erősek. Nehéz meccs lesz, hiszen jelenleg ők a listavezetők és három forduló után veretlenek, de előbb utóbb mindenkivel játszanunk kell. Most ők következnek.Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!