Beharangozó 2016. október 13., csütörtök

"Folyamatosan kell fejlődnünk"

A női kosárlabda bajnokság 3. fordulójában a Vasas vendége lesz az Aluinvent DVTK. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Maikel López és Louella Tomlinson várta az újságírókat a DVTK Edzőközpontban.

"Folyamatosan kell fejlődnünk"


Női Kosárlabda NB I. A-csoport 3. forduló

2016. október 15., szombat
18:00 Vasas Akadémia - Aluinvent DVTK

A sajtótájékoztató anyaga hallható lesz a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a pénteki Észak-Magyarországban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Maikel López: - A Vasas megnyerte az első két mérkőzését a bajnokságban. Felkészültünk ellenük, videón kielemeztük a játékukat, tudjuk, hogy az előző évekkel ellentétben idén három légióst is foglalkoztatnak. Az elmúlt hetekben azon dolgoztunk, hogy még jobban csapattá érjenek a játékosok, illetve, hogy fizikálisan mindenki megfelelő állapotban legyen. Minden bajnokság korai szakasza különbözik a többitől, mert ekkor a csapatok még nincsenek készen, csak formálódnak, ekkor sokkal gyakrabban születnek meglepetés győzelmek. Az már az előszezon során látszott, hogy idén még a tavalyinál is erősebb és nyíltabb lesz a küzdelem. Azt is előre tudtuk, és erre készülünk, hogy egy hosszú idény áll előttünk, amely során folyamatosan kell fejlődnünk, hogy a végén elérhessük a céljainkat.


Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!