Beharangozó 2016. szeptember 29., csütörtök

Kezdődik a bajnokság

Pénteken elkezdődik a női kosárlabda bajnokság, az első fordulóban az Aluinvent DVTK Cegléden lép pályára. A találkozó előtt Maikel López vezetőedző és Czank Tímea csapatkapitány válaszolt az újságírók kérdéseire.

Kezdődik a bajnokság


Női Kosárlabda NB I. A-csoport 1. forduló

2016. szeptember 30., péntek
19:30 Ceglédi EKK - Aluinvent DVTK

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a pénteki Észak-Magyarországban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Maikel López: - Nehéz mérkőzésre számítok, mert a ceglédi csapat sokat erősödött a nyáron, több új játékosuk van, és az Európa Kupa selejtezőjében is elindulnak. Azonban másfél hónapja azon dolgozunk, hogy minden apró részlet a helyére kerüljön. A csapaton belül jó a hangulat, a lányok készen állnak, és izgatottan várják az új bajnokság rajtját, hogy mindent megtegyenek a győzelemért, a szurkolóinkért és a klubért. A csapat minden tagja játékra kész, nincs sérült, és a papírok is rendben vannak. Alig várja az összes játékos, hogy hozzátegye a magáét a sikerhez.

Az Aluinvent DVTK kerete:

Adamecz Lilla
Arad Zsófia
Bach Boglárka
Czank Tímea
Gorjanácz Ágnes
Győri Dorottya
Horváth Bernadett
Jovanović, Tina
Kalocsai Dorina
Rasheed Rita
Sikora Emőke
Szécsi Rita
Tomlinson, Louella
Robertson-Warren, Cierra

Az NB I. sorsolása: http://dvtk.eu/merkozesek/2-kosarlabda-sportag/18-NB_I_A_csoport-sorozat/


Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!