Beharangozó 2016. szeptember 9., péntek

Jegyek az Eger - DVTK meccsre

Szerdán a Magyar Kupa idei kiírásában is bemutatkozik a DVTK labdarúgó csapata. A mérkőzés 15 óra 30 perckor kezdődik. A DVTK szurkolói közül 500-an buzdíthatják a csapatot a helyszínen, a jegyek szombattól Miskolcon is kaphatók. Kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőségük szerint elővételben vásárolják meg a belépőket.

Jegyek az Eger - DVTK meccsre


Magyar Kupa 6. forduló

2016. szeptember 14., szerda
15:30 Eger SE - Diósgyőri VTK

Mint arról korábban már beszámoltunk, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény - függetlenül a csapatok osztályba sorolásától -, akkor 2x15 perces hosszabbítás következik. Ha a hosszabbításban mindkét csapat azonos számú gólt ér el, vagy nem esik gól, a továbbjutás 11-es rúgásokkal dől el

Az egri Szentmarjay Tibor Városi Stadion felújítási munkálatai miatt a csapat hazai mérkőzéseinek jelenleg az egri Északi Sporttelep ad otthont. 

Jegyárak

A sporttelep befogadó képessége korlátozott, mindössze 1100 fő tekintheti meg a találkozót a helyszínen, a DVTK szurkolói a jegyek csaknem felét megkapták, melyet ezúton is köszönünk a rendező klubnak. A vendégszektorban 100 ülő és 400 állóhely található. Az állóhelyre szóló belépők 600, az ülőhelyre szólók 800 forintba kerülnek. 

Kérjük szurkolóinkat, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel, lehetőségük szerint elővételben vásárolják meg a belépőjegyeiket. 

A belépők szombaton 10 órától Miskolcon, a DVTK Szinvaparkban található ajándékboltjában is megvásárolhatók. Amennyiben nem fogy el az 500 belépőjegy elővételben, természetesen a helyszínen is lesz lehetőség jegyvásárlásra. 

Nyitvatartás

DVTK Ajándékbolt, Szinvapark
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva

Parkolás

Az egri Északi Sporttelep mellett a rendezők egy vendégparkolót is kialakítanak majd, erről bővebben a helyszínen kaphatnak majd felvilágosítást gépjárművel érkező szurkolóink.

Sportszerű szurkolás

Kérjük az Egerbe utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!