Beharangozó 2016. szeptember 14., szerda

Csütörtökön a Tüskecsarnokba látogatunk

A tavalyi döntő két résztvevője ismét összecsap a MOL Ligában, hiszen a DVTK Jegesmedvék Budapestre utazik, hogy megmérkőzzön a MAC csapatával 18 órától. A mérkőzést az M4 Sport csatorna élőben közvetíti.

Csütörtökön a Tüskecsarnokba látogatunk


A MOL Liga tavalyi kiírásának két legjobb csapata az előző szezon után újra megmérkőzhet, immáron átalakult keretekkel. Elég nagy mozgás volt mindkét csapat háza táján a nyáron, ennek ellenére a bajnokság két fő esélyese továbbra is ez a két csapat. A sérülések sem kímélték egyik oldalt sem, a MAC-nál Sean Escobedo, míg a piros-fehéreknél Colin Joe dőlt ki a védelemből hosszabb időre.

- Az egyik legnagyobb riválisunkhoz látogatunk, így arra számítok, hogy egy nagy iramú kemény összecsapást láthatnak majd a nézők - mondta Doug Bradley. - Látványos mérkőzésre számítok, amit a szurkolók biztosan élvezni fognak. A tavalyi év miatt, a két csapatnak már van közös története. Az ilyen esetekben, mikor két, a bajnoki címre is esélyes csapat lép jégre, mindig különleges dolgok történnek. Igazi derbire van kilátás. A MAC ugyan már veszített pontot, de ettől függetlenül megmutatták, hogy erős csapat és, hogy joggal pályáznak a bajnoki címre. Örülök, hogy mi két győzelemmel kezdtünk, de nyilvánvaló, hogy még rengeteg munkát kell elvégeznünk. Nagyon várjuk a mérkőzést, remélem sok szurkolónk követ majd minket, ahogyan tették ezt a felkészülési időszakban is.

Jegyinfó

A MAC csapatától kapott tájékoztatás szerint a vendég belépőket 1000 Ft-os áron, a helyszínen lehet megváltani, a 6-os számú jegypénztárban. A szervezők javaslata szerint a vendégszurkolók a Hevesy György út felől érkezzenek, és a 2-es számú bejáraton léphetnek be a Tüskecsarnokba, ahol az O, P és A szektorok lesznek számukra kijelölve.

Parkolás

A gépjárművel érkezők figyelmét felhívjuk, hogy a környéken rendkívül nehéz parkolóhelyet találni, így ezzel is kalkuláljanak a mérkőzésre való elinduláskor.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!