Beharangozó 2016. november 29., kedd

Jegyek a Vasas - DVTK meccsre

Az OTP Bank Liga 18. fordulójában szombaton délután fél négytől a kispesti Bozsik Stadionban rendezik a Vasas - DVTK mérkőzést. A találkozóra elővételben a meccsjegy.mlsz.hu oldalon és kedd déltől Miskolcon is megvásárolhatók a belépők.

Jegyek a Vasas - DVTK meccsre


OTP Bank Liga 18. forduló

2016. december 3., szombat
15:30 Vasas FC - Diósgyőri VTK

Jegyinfó

A vendégszektorba szóló belépőjegy egységesen 1000 forintba kerül, 14 év alatt ingyenes a belépés. Szurkolói kártya nem kötelező, de a gyorsabb kiszolgálás érdekében mindenkit kérünk, hogy hozza magával, amennyiben rendelkezik vele.

A mérkőzésre szurkolói kártya birtokában elővételben az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon (a Vasas címerére kattintva), szurkolói kártya nélkül Miskolcon, a DVTK Szinvaparkban található ajándékboltjában lehet belépőjegyet váltani keddtől.

Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Az IBUSZ irodákban (a jegyáron felül 350 forint jegykiállítási díj ellenében) biztosan kaphatóak belépők a DVTK mérkőzéseire:

  • IBUSZ Miskolc (3504 Miskolc, Széchenyi u. 14.)
  • IBUSZ Tiszaújváros (3580, Tiszaújváros, Barcsay tér 6-8.)
  • IBUSZ Tornyosnémeti (3877, Tornyosnémeti Határátkelő)

Budapesten

Belépőjegyek elővételben szurkolói kártya nélkül kaphatók Budapesten a Ticket Express Bálnában (1093, Fővám tér 11-12.) és a Syma Jegypénztárban (XIV. Dózsa György Út 1.) is, a többi Ticket Express jegyirodában szükséges a szurkolói kártya.

A belépőjegyek a helyszínen, a mérkőzés előtt is megvásárolhatók

Kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint elővételben vásárolja meg a belépőjegyét és időben érkezzen a stadionba, ellenkező esetben lemaradhat a találkozó elejéről! A helyszínen 13:30-kor nyitnak a vendégpénztárak.

Bozsik Stadion

Cím: 1194 Budapest, Puskás Ferenc utca 1-3.. (A vendégszektor a Temető köz felől közelíthető meg.)

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Kispestre utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Nyitva tartás

DVTK Ajándékbolt, Szinvapark

hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva