Beharangozó 2016. november 24., csütörtök

"Hatpontos meccs következik"

Az OTP Bank Liga 17. fordulójában Mezőkövesden fogadja a DVTK a Paksot. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Horváth Ferenc és Rados Ivan várta az újságírókat a DVTK Edzőközpontban.

"Hatpontos meccs következik"


OTP Bank Liga 17. forduló

2016. november 26., szombat
15:30 Diósgyőri VTK - Paksi FC

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4-en, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a pénteki Észak-Magyarországban és a szombati Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Horváth Ferenc: - Csertői Aurél csapatai ellen sosem lehet biztosra menni, mindig nagyon jól összerakott és jól felkészített alakulatai vannak. Nincs másként Pakson sem, ezért is nagyon komolyan vesszük a meccset. Mind a két csapatnak fontos a szombati mérkőzés, hiszen mindkettőnknek óriási szükségünk van a pontokra. Múlt héten nagyon értékes győzelmet arattunk a Haladás ellen, szeretnénk abból a meccsből meríteni, és ugyanolyan jó játékkal a Paksot is megverni.

Csertői Aurél: - Több szempontból is különösen nehéz lesz a DVTK elleni bajnokink. Egyrészt a két csapat tabellán elfoglalt helye miatt mindkét fél számára kiemelten fontos, másrészt, ahogy mi, úgy minden bizonnyal a diósgyőriek is extrán készülnek rá. Ebből következik, hogy a győzelemhez extra teljesítményre lesz szükség mindenkitől. Egy tipikusan „hatpontos” meccset várok!

Információk

  • A Diósgyőri stadion átépítése miatt, a mérkőzés helyszíne a Mezőkövesdi Városi Stadion lesz. A belépők 500, 1000 és 1500 forintba kerülnek, a jegyinformációkról ide kattintva olvashatnak szurkolóink. 
  • A találkozót az M4 Sport televízió élőben közvetíti.