Beharangozó 2016. november 22., kedd

Információk a Mezőkövesdre utazóknak

Szombaton Mezőkövesden fogadja a Paksot a DVTK. A mérkőzésre a diósgyőri szurkolók körében tapasztalható nagy érdeklődésre való tekintettel a rendőrség is készül. A Miskolci Rendőrkapitányság közleményét változtatás nélkül közöljük.

Információk a Mezőkövesdre utazóknak


Tájékoztató a DVTK szurkolói részére

A közúton érkező szurkolók figyelmébe:

A gépjárművel érkező Diósgyőr szurkolók figyelmét felhívjuk, hogy részükre Mezőkövesden az Állomás út végén (a vasútállomás épülete után) található területen őrzött parkolóhely áll rendelkezésre. A szurkolók innen gyalogosan kb. 700 métert megtéve a Mindszenty József utca és a Batthyány utca érintésével juthatnak el a stadion beléptető kapujáig.

Akik Mezőkövesd más pontján kívánnak járműveikkel megállni, azok figyelmét felhívjuk, hogy a KRESZ-ben meghatározott, megállásra, várakozásra vonatkozó szabályokat tartsák be.

Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a beléptető rendszer alkalmazása, illetve a szigorú csomag-és ruházatátvizsgálás miatt a beléptetés időigényes. Kérjük a szurkolókat, időben induljanak el a mérkőzésre. Aki nem érkezik időben, annak a szervezők és a rendezők nem tudják garantálni a bejutást a mérkőzés kezdetéig. 

A stadionban a kapunyitás szombaton 14.30 órakor fog történni, tehát ettől az időponttól érkezhetnek a szurkolók.

Miskolci Rendőrkapitányság