Beharangozó 2016. november 18., péntek

Kedvezményes jegyek Mezőkövesdre

Az új Diósgyőri Stadion átadásáig a DVTK pályaválasztóként semleges helyszínen játssza bajnoki és kupamérkőzéseit.

Kedvezményes jegyek Mezőkövesdre


A Diósgyőri Stadion projekt részeként megújul az MVSC pályája, amely a tervek szerint helyet ad a DVTK hazai mérkőzéseinek az új stadion átadásáig. Amíg nem készül el a Kubik felújítása, addig a tervek szerint néhány kivétellel Mezőkövesden játssza hazai mérkőzéseit a DVTK. Ez jelenlegi tudásunk szerint minimum három mérkőzést érinti:

2016. november 26., szombat: 15:30 DVTK - Paks
2016. december 10., szombat: 15:30 DVTK - Gyirmót
2017. február 25., szombat: DVTK - MTK

A DVTK játékosai és szakmai stábja bízik benne, hogy ebben az átmeneti időszakban is élvezhetik - legalább hangulatában - a hazai pálya előnyét, és a szurkolók nagy létszámban utaznak a közeli Mezőkövesdre. 

Jegyárak

A fentiek érdekében kedvezményes áron lehet megváltani a belépőjegyeket a mezőkövesdi stadionba, a DVTK ezzel járul hozzá a szurkolóink utazási költségeihez. A jegyek mindössze 500, 1000 és 1500 forintba kerülnek majd. A pontos szektorbeosztást a rendőrséggel történő egyeztetés lezárulta után, várhatóan jövő hét elején tudjuk nyilvánosságra hozni.

A kedvezményes árú jegyekkel - amelyek átlagosan több mint 50 százalékos kedvezményt nyújtanak a Diósgyőri Stadionban megszokott hasonló kategóriájú belépőhöz képest - minden szurkoló egyformán és igazságosan kap segítséget az idegenbeli utazáshoz, akár személyautóval, szurkolóbusszal, menetrend szerinti busszal, vagy vonattal teszi meg a nem túl nagy távolságot. Ezen túl a kedvező jegyár egyforma segítséget nyújt a miskolci, mezőkövesdi, vagy az ország bármely más részéről érkező piros-fehér szurkolónak. 

Utazás vonattal

Azokról a szurkolókról sem feledkezünk meg, akik a közös vonatozást részesítik előnyben, ezért segítséget nyújtunk abban, hogy aki szeretné, igénybe tudja venni a MÁV csoportos utazásra nyújtott 50%-os menetjegy kedvezményét. Ennek részleteiről szintén a DVTK hivatalos honlapján tájékoztatjuk szurkolóinkat a jövő hét elején.