Beharangozó 2016. november 4., péntek

Információk a Budapestre utazóknak

Szombaton Kispestre látogat a DVTK labdarúgó csapata. A találkozóra a rendőrség is készül. A BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitányság közleményét változtatás nélkül közöljük.

Információk a Budapestre utazóknak


Tisztelt Szurkolók!

A labdarúgó OTP Bank Liga hétvégi fordulójában a Budapest Honvéd FC – DVTK labdarúgó mérkőzés 2016. november 05-én 15.30 órai kezdettel kerül megrendezésre Budapest XIX. kerület Bozsik Stadionban.

A mérkőzés normál biztonsági kockázatú, ezért a Rendőrség korlátozást nem fog életbe léptetni.

Kérjük, hogy az egyénileg érkező vendégszurkolók az alábbi útvonalon közelítsék meg stadiont:

M3 autópálya (Kerekharaszti pihenő) – M0 autópálya – M5 autópálya bevezető szakasz – Budapest XIX. kerület Hofherr Albert utca – Katona József utca – Temesvár utca - Kassa utca – Csapó utca – Temető köz útvonalon.

Az M3 autópálya Kerekharaszti pihenőjében 13.00- 13.15 órától kerül megszervezésre a gyülekezési pont, majd onnan 13.30 órakor indulás rendőri felvezetéssel a Bozsik Stadionig.

Kérjük, hogy a Budapestről érkező szurkolók az alábbi útvonalon közelítsék meg a stadiont: 

Határ úti közlekedési csomópont – Üllői út (50-es jelzésű villamossal a Tinódi utcai megállóig) Endrődi Sándor utca – Reviczky Gyula utca – Vaslemez utca útvonalon.

Kérjük, hogy a vendégszurkolók tömegközlekedéssel, gépkocsival, illetve gyalog ne az Ady Endre úton próbálják megközelíteni a stadiont, mivel azon a hazai szurkolók fognak érkezni a stadionba!

A kapuk már 13.30 órától nyitva lesznek, ezért kérjük, hogy időben érkezzenek a mérkőzésre. A szurkolók átvizsgálásában a rendőrség munkatársai is részt fognak venni, ezért a stadionba való bejutás az átlagosnál több időbe fog kerülni.

Felhívjuk a Tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk!

Köszönjük megértésüket!

BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitányság    

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!