Beharangozó 2016. november 3., csütörtök

"Ezúttal sem lesz egyszerű"

Szombaton, az OTP Bank Liga 15. fordulójában a Honvéd vendége lesz a DVTK. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Horváth Ferenc és Novothny Soma várta az újságírókat a DVTK Edzőközpontban.

"Ezúttal sem lesz egyszerű"


OTP Bank Liga 15. forduló

2016. november 5., szombat
15:30 Budapest Honvéd - Diósgyőri VTK

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4-en, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a pénteki Észak-Magyarországban és a szombati Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Marco Rossi: - Hat-hét mérkőzése a DVTK szerkezetet váltott, azóta sokkal stabilabb a védekezése. Az sem véletlen, hogy a miskolciak megverték a Videotont, az Újpest ellen ikszeltek, a Fradi ellen felálltak a padlóról, a végén pedig ismét majdnem egyenlítettek. A DVTK sokkal többre hivatott, vannak válogatott és további értékes játékosai. Előbb vagy utóbb megindulnak felfelé, a csapat értékét és minőségét nem adja vissza a helyezése Ezért vár ránk újabb nehéz meccs, kiemelten kell figyelnünk arra, hogy fizikálisan nagyon erősek legyünk, de a célunk az, hogy ismét eredményesen szerepeljünk.

Horváth Ferenc: - Jó csapatnak tartom a Honvédot, fiatal, masszív, gyors és agresszív játékosokból áll. Nem lesz egyszerű játszani ellenük, bár az előző három meccsünk sem volt egyszerű. Három jó csapat ellen játszottunk és egyik meccsen sem játszottunk alárendelt szerepet, sőt pontokat is szereztünk. Annak reményében utazunk most is, hogy pontot, vagy pontokat szerezzünk. Egyrészt azért, mert szükségünk van rá, másrészt azért, mert képesnek tartom a csapatot erre.

  • A mérkőzést az M4 Sport televízió és az m4sport.hu élőben közvetíti majd. 
  • A Honvéd - DVTK mérkőzés jegyinformáció ide kattintva olvashatók. 


Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!