Beharangozó 2016. szeptember 19., hétfő

Véradó akciót hirdet a DVTK

A korábbi évekhez hasonlóan idén is közös véradó akciót szervez a Diósgyőri Stadionnál a DVTK és a Magyar Vöröskereszt. A szombati DVTK - DVSC mérkőzés előtt várjuk a Diósgyőr szurkolóit, illetve minden segíteni szándékozót a „gomba” mellett lévő vöröskeresztes sátorhoz.

Véradó akciót hirdet a DVTK


A két szervezet együttműködésének köszönhetően a Magyar Vöröskereszt aktivistái minden mérkőzésen jelen vannak a lelátókon és a pálya szélén is. Szurkolóink már többször fordultak hozzájuk kisebb rosszullét, vagy apróbb baleset miatt.

Klubunk és a Magyar Vöröskereszt ismét nagy várakozással tekint a közös véradó akció elé. A mérkőzés előtt három órával (15 órakor) nyit a véradó sátor és egészen a mérkőzés kezdetéig várja a véradókat. Kérjük segíteni szándékozó szurkolóinkat, hogy időben érkezzenek, a véradás előtt ne fogyasszanak alkoholt, és a várhatóan néhány perces sorban állás ideje alatt legyenek türelemmel.

Véradó lehet minden olyan 18-65 év közötti egészséges ember, aki nem szenved fertőző betegségben, illetve arcképes igazolvánnyal, lakcímkártyával, valamint TAJ-kártyával tudja igazolni személyazonosságát.

Gyere, adj vért és ments meg három életet!

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!