Beharangozó 2016. szeptember 8., csütörtök

"Agresszívabbnak kell lennünk"

Gyirmótra utazik a DVTK az OTP Bank Liga 8. fordulójában. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Horváth Ferenc és Elek Ákos várta az újságírókat a DVTK Edzőközpontban.

"Agresszívabbnak kell lennünk"


OTP Bank Liga 8. forduló

2016. szeptember 10., szombat
18:00 Gyirmót TF Győr - Diósgyőri VTK

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4-en, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a pénteki Észak-Magyarországban és a szombati Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Horváth Ferenc: - Volt egy kis időnk, aminek köszönhetően rendezni tudtunk pár dolgot. Elsősorban erőnléti dolgokról tudunk beszélni, taktikáról nehéz, mert szinte a komplett középpályánk ma jött meg. Amit elterveztünk, azt megcsináltuk. Egy olyan mérkőzésre számítok hétvégén, ahol a Gyirmót azt fogja gondolni, hogy kit verjen meg, ha nem a Diósgyőrt. Én abban bízom, hogy az én csapatom azt fogja gondolni, hogy kit verjen meg, ha nem a Gyirmótot. A három pontért utazunk, amire nagyon nagy szükségünk van most. Megalkuvás nélküli játékot szeretnék látni.

 

  • A találkozót az m4sport.hu élőben közvetíti majd. 
  • A Gyirmót - DVTK mérkőzés jegyinformációja ide kattintva olvasható.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!