Beharangozó 2016. augusztus 18., csütörtök

"Nem lehetetlen feladat"

A listavezető Vasas lesz a DVTK vendége az OTP Bank Liga 7. fordulójában, vasárnap este. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Horváth Ferenc és Nikházi Márk várta az újságírókat a DVTK Edzőközpontban.

"Nem lehetetlen feladat"


OTP Bank Liga 7. forduló

2016. augusztus 21., szombat
18:00 Diósgyőri VTK - Vasas FC

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4-en, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a pénteki Észak-Magyarországban és a vasárnapi Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Horváth Ferenc: - A vereségek egyik legrosszabb fajtájából kaptunk egyet. Nagyon demoralizáló az utolsó percben kikapni, főleg úgy, hogy a 81. percben még vezettünk. Nehéz ezt feldolgozni, de a sors megadta azt, hogy még mindig a 8. helyen állunk. Ha a hétvégi meccset be tudnánk húzni, akkor mehetnénk előrébb is, és nagyjából úgy tudnánk a három hetes szünetet elkezdeni, hogy ott lennénk, ahová a csapatot előzetesen kalibráltuk. Azon vagyunk most, hogy egymás kezét jó erősen megfogjuk és megpróbáljuk a Vasast megverni, ami nem lehetetlen szerintem.

Michael Oenning: - Idegenbeli mérkőzés lesz, ami mindig más felkészülést igényel, mint egy hazai. Főleg a Diósgyőr ellen, ahol magyar viszonyok között sok a szurkoló és egyedi a hangulat. Bár esélyesként megyünk, de nem árt óvatosnak lennünk. Az első mérkőzéseken látni lehetett, hogy vasárnapi ellenfelünk tud jól focizni, de mintha a Ferencváros elleni nagyarányú vereség még mindig éreztetné hatását. Mintha a DVTK focistái kiestek volna a ritmusból. Mindettől függetlenül az a helyes hozzáállás, ha nagyon komolyan vesszük a DVTK elleni mérkőzést.

 

A DVTK - Vasas FC mérkőzés jegyinformációja ide kattintva olvasható.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!