Beharangozó 2016. augusztus 5., péntek

Fontos információk szombatra

Tovább nő a fociláz Diósgyőrben! A hazai szektorokba péntek délutánig kevesebb mint 2000 szabad hely maradt a DVTK - Honvéd meccsre, ez a szám természetesen pénteken és szombaton tovább csökken majd. Összeszedtünk néhány fontos információt a mérkőzéssel kapcsolatban. Kérjük szurkolóinkat, olvassák el figyelmesen!

Fontos információk szombatra



Szektorzárás

A legfontosabb változás, hogy a Diósgyőri Stadion befogadóképessége az MLSZ Fegyelmi Bizottságától kapott súlyos büntetés és a korábbi szektorbontás miatt jelentősen lecsökkent. 

Az X, az Y és a Z szektorokba megváltott bérletek ezúttal az U, a V, és a W szektorokba lesznek érvényesek.

Bosch jegyek

Az elmúlt időszakban sajnos több visszaélés is történt a Bosch munkatársai számára ingyenesen kiváltható belépőjegyekkel kapcsolatban, ezért a beléptetés során szigorúbb ellenőrzésre számíthatnak a Bosch dolgozói. Minden esetben ellenőrizni fogjuk a névre szóló jegyek érvényességét, ezért a beléptetés több időt vehet igénybe. Azért, hogy a többi szurkoló ne várakozzon feleslegesen, a Bosch jegyek tulajdonosai külön kapun kerülnek majd bebocsátásra, ezt a Napos oldal bejáratánál ki is táblázzuk majd.

Jegyvásárlás

A belépőjegyeket a korábbi évekhez hasonlóan személyesen és az interneten (a meccsjegy.mlsz.hu oldalon) is meg lehet vásárolni. Kérjük, aki teheti, elővételben vásároljon, hiszen így az árak is kedvezőbbek és a mérkőzés előtti hosszú sorban állás is elkerülhető. A jegyárak ide kattintva olvashatók.

Nyitva tartás

DVTK Ajándékbolt, Szinvapark
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva

DVTK Ajándékbolt, Diósgyőri Stadion
hétfő-kedd: zárva:
szerda-péntek: 14-18 óra
szombat (meccsnap): 15 órakor nyit, a mérkőzés után fél órával zár
vasárnap: zárva

Konténerpénztár, Diósgyőri Stadion
hétfő-péntek: zárva
szombat (meccsnap): 8 órától az első félidő végéig
vasárnap: zárva

Klubkártyás pénztár

A tavalyi évhez képest újdonság, hogy DVTK Klubkártyával rendelkező szurkolóink számára külön pénztár áll majd rendelkezésre, mely a tribün sarkánál található. Itt gyorsabban és gördülékenyebben megy majd a kiszolgálás, mint azoknál a pénztáraknál, ahol a klubkártyával nem rendelkező szurkolóink is sorban állnak.

Ingyenes regisztrációs jegyek

A korábbi évekhez hasonlóan az ingyenes regisztrációs jegyek kiváltására ezúttal is a mérkőzés napján déli 12 óráig van lehetőség. A korlátozott számban rendelkezésre álló ingyenes nyugdíjas regisztrációs jegyeink szerdán elfogytak. Amint arról már több alkalommal beszámoltunk, a DVTK soha nem látott kedvezményekkel várja a 14 éven aluli szurkolókat és szüleiket, melyről bővebben ide kattintva olvashatnak szurkolóink.

Kapunyitás

A találkozó előtt másfél órával (16 óra 30 perckor) nyit a Diósgyőri Stadion kapuja. Kérjük szurkolóikat, érkezzenek időben, hiszen a beléptető kapuk áteresztő képessége véges.

Vendéglátás

A mérkőzés előtt és alatt a Diósgyőri Stadionban Borsodi sört és többféle üdítőt, valamint finom falatokat árulunk.

Tikett

A Diósgyőri Stadionban nincs lehetőség készpénzes fizetésre, az ételek, italok árát előre váltott tikettel lehet kiegyenlíteni. A tikettek a stadionon belüli árusító pontoknál szerezhetők be 350 forintos áron, illetve megvásárolhatók a DVTK Ajándékbolt mindkét üzletében.

Közlekedés

Az előző akció sikerét látva, a miskolci városvezetés kezdeményezésére a Diósgyőri drukkerek érvényes DVTK szurkolói jegy, vagy bérlet birtokában ismét térítésmentesen utazhatnak szombaton 16 és 22 óra között az MVK Zrt. járatain a Diósgyőr - Honvéd mérkőzésre és a mérkőzés után haza.

A kezdeményezést természetesen a DVTK is üdvözli, egyben újra szeretnénk megkérni a szurkolókat, hogy a várható nagy érdeklődésre való tekintettel, ha tehetik, vásárolják meg a belépőjegyüket elővételben, hiszen így nem csak a hazaút, hanem már a Diósgyőri Stadionhoz vezető út is ingyenes lehet.

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t, hiszen az előző két mérkőzést követően klubunk csaknem egymillió forint értékű büntetésben részesült! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél, a játékvezető és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben ismételten büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!