Beharangozó 2016. július 21., csütörtök

Hagyd otthon az autót!

Az amigeleken.hu szurkolói portál kezdeményezésére Miskolc város vezetése úgy döntött, hogy a DVTK - Újpest mérkőzésre kilátogatók szombaton 16 és 22 óra között a találkozóra érvényes belépőjeggyel és a DVTK első öt hazai mérkőzésére szóló bérlet felmutatásával ingyenesen utazhatnak az MVK Zrt. járatain.

Hagyd otthon az autót!


A kezdeményezést természetesen a DVTK is üdvözli, egyben újra szeretnénk megkérni a szurkolókat, hogy a várható nagy érdeklődésre való tekintettel, ha tehetik, vásárolják meg a belépőjegyüket elővételben, hiszen így a sorban állás is elkerülhető, és nem csak a hazaút, hanem már a Diósgyőri Stadionhoz vezető út is ingyenes lehet.

A belépőjegyekről bővebben ide kattintva olvashatnak szurkolóink.

Természetesen, ahogy azt korábban jeleztük, nem csak az utazás, hanem a mérkőzés is ingyenes a 14 év alatti szurkolóinknak, hiszen a DVTK minden eddiginél nagyobb kedvezményekkel várja a legfiatalabb korosztályt. 

Az MVK Zrt. weboldalán olvasható közleményben a közlekedési cég arra kéri a szurkolókat, hogy lehetőség szerint villamossal közlekedjenek, a szerelvények menetrend szerint 7-8 perces követési idővel követik egymást, de a Diósgyőri Stadion természetesen elérhető a belváros felől az 1-es autóbusszal is.

Fontos információ továbbá, hogy szombaton útlezárás lesz a mérkőzésre érkező vendégszurkolók miatt, így 16 óra 30 perc és 18 óra, illetve 20 és 21 óra között a 29-es járatok nem érintik a Diósgyőri Ipari Park és a Diósgyőri Kórház megállóhelyet.

Szólj hozzá a DVTK hivtalos facebook oldalán!