Beharangozó 2016. július 19., kedd

Jegyek a szombati meccsre

Kedden 18 órától kaphatók a belépők a nagy érdeklődéssel várt szombati DVTK - Újpest mérkőzésre. Szerdán délig csak az interneten, ezt követően személyesen is megvásárolhatók a jegyek. Kérjük, aki teheti, elővételben vásároljon, hiszen így az árak is kedvezőbbek.

Jegyek a szombati meccsre


OTP Bank Liga 2. forduló

2016. július 23., szombat
18:00 Diósgyőri VTK - Újpest FC

A találkozó szurkolói kártya nélkül is megtekinthető, de kérjük, aki rendelkezik szurkolói kártyával, az a gyorsabb kiszolgálás érdekében vigye magával a jegyvásárláshoz!

A Diósgyőri Stadion kapui a találkozó előtt másfél órával (16 óra 30 perckor) nyílnak. Kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint ne a kezdő sípszóra érkezzenek, mert a kapuk áteresztő képessége véges, így aki az utolsó pillanatban jön, az lemaradhat a találkozó elejéről.

Bérletek

A jegyárusítás mellett folyamatosan kaphatók a DVTK első öt hazai mérkőzésére szóló bérletek is. Erről bővebben ide kattintva olvashatnak szurkolóink.

Belépőjegy

A DVTK - Újpest találkozó a jegyárakat tekintve az A kategóriába tartozik.

A belépőket elővételben a DVTK Szinvaparkban és a Diósgyőri Stadionban található üzletében, az interneten pedig a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megváltani.

A jegyárusítás az interneten kedden 18 órakor, személyesen a DVTK Ajándékbolt Szinvaparkban található üzletében szerdán 12 órakor, míg Diósgyőrben 14 órakor indul.

Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Az IBUSZ irodákban (a jegyáron felül 350 forint jegykiállítási díj ellenében) biztosan kaphatóak belépők a DVTK mérkőzéseire:

  • IBUSZ Miskolc (3504 Miskolc, Széchenyi u. 14.)
  • IBUSZ Tiszaújváros (3580, Tiszaújváros, Barcsay tér 6-8.)
  • IBUSZ Tornyosnémeti (3877, Tornyosnémeti Határátkelő)

Szurkolói kártya nélkül

A belépőjegyek elővételben szurkolói kártya nélkül csak és kizárólag Miskolcon, a DVTK ajándékboltjaiban és jegypénztáraiban, valamint Budapesten a Ticket Express Bálnában (1093, Fővám tér 11-12.) és a Syma Jegypénztárban (XIV. Dózsa György Út 1.) kaphatók, a többi jegyirodában szükséges a szurkolói kártya.
 

Továbbra is kedvezményt adunk azoknak a szurkolóknak, akik elővételben vásárolják meg a belépőjegyet. Azok számára, akik nem tudnak vagy nem akarnak élni ezzel a lehetőséggel, mérkőzésnapon reggel 8 órakor kinyitnak a Diósgyőri Stadion pénztárai.

A DVTK Ajándékbolt Diósgyőri Stadionban található üzletében személyes vásárlás esetén csak készpénzzel és utalvánnyal lehet fizetni, bankkártyát nem tudunk elfogadni.

A DVTK - Újpest mérkőzés jegyárai

Jegyárak Elővételben Mérkőzés napján
Állóhely 
(U, V, W, X, Y, Z szektor)
1400 1600
3. kategóriájú ülőhely 
(A, A1, B, B1, H1, I, J, J1 szektor)
2500 3000
2. kategóriájú ülőhely 
(Q, R, S, T szektor)
3000 3600
1. kategóriájú ülőhely 
(C, D, D1, E, F, F1, G, H szektor)
3500 4200
Vendégjegy 
(N, O, P szektor)
1400 1600

 

Aki rendelkezik klubkártyával, jegyvásárláskor azt átnyújtva semmilyen személyes adat (név, születési idő, lakhely stb.) bediktálására nincs szükség.

Aki nem rendelkezik klubkártyával, annak a nevét, születési idejét, születési helyét kell megadnia a jegyvásárláskor.

Egyik esetben sem szükséges a személyes jelenlét, egy szurkoló több jegyet is vásárolhat, amennyiben átadja társai klubkártyáját is, illetve ismeri adatait. Az adatok valódiságát belépéskor a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik.

Megkérünk minden szurkolót, hogy a belépés előtt ellenőrizze jegyen szereplő adatait! Ha eltérés van, hibás adatokkal állították ki mérkőzésjegyét, díjmentesen kicseréljük.

Vásárláskor Sodexho, Edenred, Posta Paletta, és az Erzsébet Sport utalványokat fogadunk el

Szurkolói kártya birtokában az interneten is meg lehet vásárolni a belépőket a meccsjegy.mlsz.hu címen. Kérjük, mindenki nyomtassa ki a belépőjegyét, mert a DVTK Ajándékbolt üzleteiben erre nincs lehetőség.

Internetes vásárlás

Az interneten egyszerre 30 belépőjegy váltható, feltéve hogy a vásárló ismeri társai klukártya-számát, illetve a PIN kódot. A kezdeti PIN kód a születési időből a hónap és a nap 2-2 számjeggyel kifejezve áll össze, pl. 0225. A PIN kódot ide kattintva lehet lecserélni.

Ingyenes regisztrációs jegyek

Mint arról korábban már beszámoltunk, idén nyáron a DVTK mérkőzéseire (az Újpest, a Honvéd és a Vasas ellen) a 14 év alatti gyermekek számára korlátlan számban igényelhető ingyenes regisztrációs jegy a régi tribünre és az állóhelyi szektorokba egyaránt. E mellett minden bérletesünk a saját bérlete mellé ajándékba kap egy 14 éven aluli gyermek számára érvényes bérletet is.

A regisztrációs jegyek a mérkőzés hetében vehetők át, legkésőbb a találkozó napján déli 12 óráig.

65 év fölött ingyenes az állóhelyi jegy az eredményjelző és a régi tribün közt. Nekik a stadionban tartózkodók létszámának pontos meghatározhatósága miatt ugyancsak ingyenes regisztrációs jegyet kell váltani. A regisztrációs jegyek a pénztárak nyitvatartási idejében vehetők át korlátozott számban. A 14 éven alattiaknak a diákigazolványt a 65 év fölöttieknek pedig nyugdíjas vagy személyi igazolványt kell felmutatniuk.

A DVTK utánpótlás-játékosai, az Ovifoci, valamint a Sulifoci programban részt vevő fiatalok regisztrációs jegye mellé maximum egy hozzátartozó kedvezményes állóhelyi jegyet vásárolhat 500 forintért. A jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

VIP jegy

A VIP vendégek a régi tribün előtti kordonnál felállított faházban vehetik át belépőjegyüket.

Szurkolói kártya

Az MLSZ és klubunk döntése értelmében a DVTK hazai találkozói ebben a bajnoki idényben klubkártya nélkül látogathatók.

A DVTK Klubkártya továbbra is kiváltható a DVTK Ajándékbolt mindkét üzletében nyitvatartási időben, azonban felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzések előtt nagy érdeklődés esetén feltorlódhat a sor, ezért a lehető legkorábban érkezzenek.

A DVTK Klubkártya ára 500 forint. Ugyanennyibe kerül az elveszett, megrongálódott kártyák pótlása, cseréje is.

Pénztárak nyitva tartása

Jegyvásárláskor a Diósgyőri Stadionnál csak készpénzzel és utalvánnyal lehet fizetni, bankkártyát nem tudunk elfogadni.

DVTK Ajándékbolt, Szinvapark
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva

DVTK Ajándékbolt, Diósgyőri Stadion
hétfő-péntek: 14-18 óra
szombat (meccsnap): 15 órakor nyit, a mérkőzés után fél órával zár
vasárnap: zárva

Konténerpénztár, Diósgyőri Stadion
hétfő-péntek: zárva
szombat (meccsnap): 8 órától az első félidő végéig
vasárnap: zárva

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Parkolás

A Diósgyőri Stadion parkolójában a hétvégi mérkőzésen rendőri irányítás könnyíti meg a be- és kihajtást, a parkoltatást pedig biztonsági ember segíti. Kérjük szurkolóinkat, hogy kövessék az útmutatásukat!

Beléptetés

A stadion kapui másfél órával a mérkőzés előtt nyílnak. Megkérjük kedves szurkolóinkat, érkezzenek időben, hogy elkerüljük a fennakadást a beléptetés során!

Kérjük a Bosch, illetve regisztrációs jeggyel rendelkezőket, hogy csak a felirattal jelölt kapun lépjenek be a Diósgyőri Stadionba.

A szervező a beléptetéskor a rendező útján a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát fokozottan ellenőrzi, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya adataival. Ha a beléptetéskor a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya birtokosának személyes adatai nem egyeznek a személyazonosság igazolására alkalmas igazolványban szereplő adatokkal, a beléptetést meg kell tagadni. Aki a jegyén valótlan adatokkal szeretne belépni a mérkőzésre, bűncselekményt követ el (magánokirathamisítás-személyes adatokkal való visszaélés).

A forgókapus beléptetés során néhány fontos lépésre szeretnénk felhívni a figyelmed az alábbi videó segítségével.

A beléptetésnél a biztonsági ember nem veheti el a fényképes igazolványt, viszont kérésére fel kell mutatni.

Tikett

A Diósgyőri Stadionban nincs lehetőség készpénzes fizetésre, az ételek, italok árát előre váltott tikettel lehet kiegyenlíteni. A tikettek a stadionon belüli árusító pontoknál szerezhetők be tavalyi, 350 forintos áron, illetve jegyelővételkor megvásárolható a DVTK Ajándékbolt mindkét üzletében.

Vendéglátás

A mérkőzés alatt a Diósgyőri Stadionban Borsodi sört és többféle üdítőt, valamint finom falatokat árulunk.

Sajtóakkreditáció

A sajtó munkatársai a mérkőzésre a következő linken tudnak akkreditálni a mérkőzést megelőző munkanap 12 óráig: http://bit.ly/DVTK-sajtoakkreditacio-2015-2016

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!