Beharangozó 2020. november 9., hétfő

Kedden még nézők előtt játszhat a DVTK Jegesmedvék

A Tipos Extraliga keddi játéknapján a DVTK Jegesmedvék az MHk32 Liptovsky Mikulas csapatát fogadja a Miskolci Jégcsarnokban. A találkozót a szezonbérlettel rendelkezők a helyszínen is megtekinthetik, valamint megközelítőleg 50 belépőjegy megvásárlására lesz lehetőség a helyszíni pénztárban. A következő időszakban ez lehet az utolsó olyan mérkőzés, amit szurkolók előtt játszanak a csapatok, hiszen a koronavírus-járvány kapcsán bejelentett hétfői intézkedések alapján szerdától legalább 30 napig zárt kapus lesz minden mérkőzés.

Kedden még nézők előtt játszhat a DVTK Jegesmedvék


Tipos Extraliga 11.forduló
2020. november 10. kedd, 18:00 DVTK Jegesmedvék – MhK32 Liptovsky Mikulas

- Az ülő bérlettel rendelkező szurkolók számára az ülőhelyi szektorokban nem tudjuk a teljes bizonyossággal a bérleteiken szereplő ülőhelyeket biztosítani, de kérjük a szurkolókat, hogy lehetőség szerint a bérletükön szereplő szektorban foglaljanak helyet. Az „A” és „B” szektorban több bérletes van, mint ahány szurkoló helyet foglalhat ezekben a szektorokban a keddi mérkőzésen, így kérjük, hogy ha érkezéskor már nincs szabad hely az „A” és „B” szektorokban, akkor a „H” jelű szektorból tekintsék meg a találkozót. A „C” szektorból csak azok nézhetik meg a mérkőzést, akiknek ide szól a bérletük. Továbbá fontos információ, hogy csak azokat a székeket lehet elfoglalni, amik nincsenek lezárva szalaggal. Az egy háztartásban élők számára is kötelező a két szék kihagyása

- Az állóhelyi bérlettel rendelkezők számára is megjelöltük, hogy mely helyeket foglalhatják el. Mivel Könyöklő bérlettel rendelkező szurkoló több van, mint ahány hely a megfelelő védőtávolság betartásával elfoglalható, ezért őket kérjük, hogy ezen a mérkőzésen vegyék igénybe a Palánk álló és a Vigadó Álló szektorokat.

- A lelátókra ételt, italt vinni tilos. A büfékben megvásárolt termékeket kizárólag a büféknél lehet elfogyasztani.

- A mérkőzésen kötelező a maszkhasználat. A beléptetésnél kontakt nélküli testhőmérést végzünk, ami mindössze pár másodpercet fog igénybe venni

A klub biztonsági szolgálata kiemelt figyelemmel fogja betartatni az előírásokat, a szabályt megszegőket kivezethetik a mérkőzésről, illetve átadhatják a rendőrség munkatársainak. Klubunk bízik abban, hogy a bevezetett intézkedéseknek is köszönhetően mindenki egészséges marad.

Jegyvásárlás

A kalkulációk alapján megközelítőleg 50 belépőjegyet fogunk értékesíteni a mérkőzés kezdete előtt, amiket a főbejáratnál lévő pénztárban lehet megvásárolni. A jégcsarnokba csak annyi szurkolót engedünk be, amennyit a kedden érvényben lévő szabályok megengednek, ezért a mérkőzés előtt kizárólag annyi belépőjegyet értékesítünk, amennyivel a megfelelő védőtávolság biztonsággal betartható a jégcsarnok területén.

Közvetítés

Azok a szurkolóink is tudják követni a mérkőzést, akiknek nincs lehetőségük a helyszínen szurkolni a csapatnak, ugyanis a Digi Sport csatorna élőben közvetíti az MhK32 Liptovsky Mikulas elleni mérkőzést.

A DVTK Jegesmedvék novemberi programja

11.10. kedd, DVTK Jegesmedvék – MhK32 Liptovsky Mikulas 18.00
11.13. péntek, HK Dukla Trencin – DVTK Jegesmedvék 18.00
11.15. vasárnap DVTK Jegesmedvék – HK Nitra 18.00
11.17. kedd HC Slovan Bratislava – DVTK Jegesmedvék 17.00
11.20. péntek DVTK Jegesmedvék – Banská Bystrica 18.00
11.22. vasárnap HK Dukla Michalovce – DVTK Jegesmedvék 16.00
11.24. kedd HK Nitra – DVTK Jegesmedvék 18.00
11.27. péntek DVTK Jegesmedvék – HK Poprad 18.00
11.29. vasárnap DVTK Jegesmedvék – HC Nové Zámky 18.00