Összefoglaló 2018. szeptember 27., csütörtök

DVTK - MTK 1-1 (0-1)

Villanyfényes meccsen fogadta a bajnoki címvédő MTK Hungária FC együttesét a DVTK női labdarúgó csapata a Jet-Sol Liga 6. fordulójában csütörtökön este.

DVTK - MTK 1-1 (0-1)


Jet-Sol Liga 6. forduló

DVTK - MTK Hungária FC 1-1 (0-1)

Diósgyőri Stadion, 1206 néző. Játékvezető: Gaál Gyöngyi (Gavalla-Kulcsár Judit, Vad Anita)
DVTK: Szőke-Nagy - Ficzay, Sandu, André, Bradic, Boros, Milunovic, Vachter, Tóth A., Balázs, Jáhn. Vezetőedző: Fórizs Sándor.
MTK Hungária FC: Pinczi - Molen, Berman, Turányi, Tóh B., Demeter, Csányi, Papp, Capuzzo, Magyarics, Szőcs. Vezetőedző: Cseh András.

Csere: Magyarics helyett Nagy L. az 54., Balázs helyett Nyúzó a 72., Csányi helyett Oláh A. a 75., Papp D. helyett Farádi a 87. percben.
Sárga lap: Ficzay az 58., Jáhn a 66., Turányi a 81., Tóth B. a 88. percben.
Gólszerző: Demeter (0-1) a 6., Sandu (1-1) a 68. percben.

 

Vezetőedzői értékelés

Fórizs Sándor: - Nagyon örülök annak, hogy ilyen sok szurkoló látogatott ki a mai mérkőzésre, köszönjük a szenzációs buzdítást. Az eredmény véleményem szerint az MTK számára kedvező, ugyanis nekünk több ziccerünk volt. A szürke hétköznapokon most majd azon kell dolgoznunk, hogy a kínálkozó lehetőségeinkből minél többet ki tudjunk majd használni. Az MTK sérült játékosának mielőbbi gyógyulást kívánok, remélem, hogy hamarosan újra láthatjuk majd a pályán.