Összefoglaló 2018. február 3., szombat

DVTK - DSZC-Eötvös DSE 3:0

A DSZC-Eötvös DSE csapata ellen aratott 3:0-ás győzelmükkel a DVTK női röplabdázói megnyerték az NB II. Keleti csoportjának alapszakaszát.

DVTK - DSZC-Eötvös DSE 3:0


Női Röplabda NB II. Keleti csoport 18. forduló

DVTK - DSZC-Eötvös DSE 3:0 (10, 20, 14)

Miskolc, Generali Aréna, 100 néző. Játékvezetők: Filibér Tamás, Varga András.
DVTK: Kiss V., Kovács, Szajkó, Szabó, Egri, Kiss E. Csere: Losó (liberó), Nagy Zs, Rohály. Szakmai igazgató: Toma Sándor.

Az erdmény alakulása

1. játszma: 12:6, 17:7, 25:10.
2. játszma: 2:4, 11:12, 19:15, 25:20.
3. játszma: 7:1, 12:8, 19:14, 25:14.


Edzői értékelés

Toma Sándor: - Az ellenfelünk egyik kulcsjátékosa nélkül érkezett, ebből kifolyólag a vártnál könnyebb lett a mérkőzés. Fejben akadtak hullámzások, ami abból adódott, hogy az Eötvös játéka nem kényszerítette ki azt a koncentrációt, ami kellett volna. Az első játszmában nagy fölényben voltunk a jó nyitásainkank köszönhetően, aztán figyelmetlenebbek voltunk, de végül magabiztosan hoztuk a győzelmet. Gratulálok a lányoknak a mai győzelemhez is és az alapszakasz megnyeréséhez is. Örülök annak, hogy az a pontszám, amit viszünk tovább a következő körre, az megnyugtatóan magas. Készülünk a bajnokság következő szakaszára illetve az osztályozóra.

Szombathy András: - Az első játszmában nagyon hitehagyottan játszott a csapatom, ehhez hozzájárult az is, hogy a legjobb játékosunk sérülése miatt nem tudott velünk tartani. Ettől függetlenül ekkor értékelhetetlen teljesítményt nyújtottunk. A második szettben talán a DVTK koncentrációja is csökkent, tizenkét pontig vezettünk, de aztán kijött a két csapat közti különbség. A harmadik játszmában szintén sok elemi hiba fűszerezte a játékunkat. Reális eredmény született, gratulálok a hazaiaknak, kívánom, hogy jussanak fel az első osztályba.