A belépőjegyek ára sem változik (1000 forint az ülőhelyre, 800 az állóra), így könnyen kiszámolható, hogy a bérletetvásárlók egy mérkőzést ajándékba kapnak. Ez kívül a Miskolc Kártya birtokosok a bérlet árából további 10% kedvezményben részesülnek.

Akik a karácsonyi akció keretében vásárolták (szerencsésebbek kapták) a bérletüket, azok szintén a jövő héten jelezhetik, melyik székből kívánják megtekinteni a találkozókat.

A szükséges részletekkel hamarosan jelentkezünk.

További bérlet- és jegyvásárlással kapcsolatos információ, hogy a DVTK-t működtető DFC Kft. szerződést kötött a Sodexóval és a Le Chéque Déjeuner-vel, így a Diósgyőr hazai mérkőzésein beváltható a Hajrá! utalvány és a Sportcsekk. Aki teheti, kérje munkavállalójától béren kívüli juttatásként (amely egyaránt kedvező a munkavállalónak és munkáltatónak) a fenti két csekk egyikét. A DFC Kft. tárgyalásban áll további szolgáltatókkal is, hogy minden szurkoló fel tudja használni sportutalványát. Fontos, hogy jegyvásárláskor utalvánnyal csak a régi tribün melletti főpénztárban lehet fizetni és az nem vonható össze a Miskolc Kártya által nyújtott kedvezménnyel.