A küldöttség már vasárnap délután útra kelt Miskolcról, hogy a budapesti szállásról korán reggel megérkezzen a repülőtérre. Egy kis késéssel indult a járat, amit senki sem bánt, hiszen a kényszerből módosított programnak köszönhetően négy és fél órás semmittevés várt a csapatra Isztambulban. Ott, ahol 0 fok és hófúvás fogadta a repülőgépről leszállókat, emiatt a tervezettnél kicsit később indult az Antalyába tartó gép, hiszen felszállás előtt hó- és jégmentesíteni kellett a szárnyakat. Ezzel szemben a Földközi-tenger partján fekvő Belekben kellemes, tavaszias az idő, naplemente után is 14 fok csalogatja a focicsapatokat.

Szerencsére ez minden, amiről be lehet számolni, ezen kívül beszélgetéssel, alvással, olvasással, filmnézéssel teltek a hosszúra nyúlt utazás percei.

Végül helyi idő szerint nyolc - közép európai idő szerint hét - óra előtt néhány perccel érkezett meg a társaság az ötcsillagos Hotel Kaya Riu Belekbe, ami első ránézésre minden igény kielégít, beleértve a szálloda mellett található edzőpályákat is.

Kedden már a munkáé lesz a főszerep, Egervári Sándor vezetőedző délelőtt és délután is foglalkozást vezényel a csapatnak.

A DVTK utazó kerete

Kapusok
Antal Botond
Ivan Radoš
Zöldesi Illés

Mezőnyjátékosok
Bacsa Patrik
Barczi Dávid
Bognár István
Elek Ákos
Egerszegi Tamás
Eperjesi Gábor
Georges Griffiths
Manjrekar James
Kitl Miklós
Koman Vladimir
Kovács Gábor
Lipták Zoltán
Nemes Milán
Németh Milán
Nikházi Márk
Novothny Soma
Dražen Okuka
Takács Tamás
Tamás Márk
Ternován Patrik

Stáb
Egervári Sándor vezetőedző
Pisont István másodedző
Veréb György kapusedző
Lippai József kapusedző
Dr. Forgács Alfréd csapatorvos
Hajba Ferenc masszőr
Kiss Zsuzsanna masszőr
Molnár Ákos technikai vezető

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!