A rangadóra várhatóan rendkívül nagy számú vendégszurkoló érkezik - áll a B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda közleményében -, akik több módon is (vasúton, illetve bérelt buszokkal) tervezik az utazást. A szervezetten utazók mellett várhatóan több százan egyénileg, személygépkocsikkal fogják a mérkőzés helyszínét megközelíteni.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megye közútjain a mérkőzés napján a jelentős gépjárműforgalom megnövekedése, illetve a szurkolók utazásának biztosítása érdekében Miskolc, Tiszaújváros, Szerencs területén a rendőrség fokozott ellenőrzéseket hajt végre.

A Miskolc Tiszai pályaudvarról 11.37 órakor induló vonatszerelvényhez a MÁV külön kocsikat csatol, melyekre csak érvényes menetjeggyel lehet felszállni, melyet a torlódások elkerülése érdekében ajánlott elővételben megvásárolni.

A rendőrség megfelelő módon biztosítani fogja a vonaton, illetve a DVTK szurkolók által szervezett autóbuszokon utazók kísérését.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a szurkolók figyelmét a kulturált, egymás tiszteletén alapuló magatartásra. A rendőrség ugyanis minden a törvények által biztosított lehetőséget igénybe vesz a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében. Ha valaki mégis rendbontásra készülne, akkor jogszerű, ugyanakkor határozott, a törvény szigorával fellépő rendőri intézkedésre számíthat.