• U19: DVTK - PMFC 4-0 (3-0)
    Lakatos László mesterhármasával és Gantner Bence góljával 4-0 arányban nyert hazai pályán a DVTK csapata a PMFC ellen az U19-es bajnokság 11. fordulójában.
  • U17: MTK - DVTK 3-1 (3-0)
    Vereséget szenvedett a DVTK együttese az MTK vendégeként az U17-es bajnokság 11. fordulójában. A hazai pályán játszó kék-fehérek már az első félidőben komoly előnyre tettek szert, a diósgyőrieknek a második félidőben pedig Mészáros Gyula révén csak a szépítő találatot sikerült megszereznie.
  • U16: MTK - DVTK 1-1 (1-1)
    Döntetlennel zárult az MTK és a DVTK összecsapása az U16-os bajnokság 11. fordulójában. A mérkőzésen a hazai környezetben játszó budapestiek szereztek vezetést, ám Zsiga Máté góljával hamar egyenlítettek a diósgyőriek.
  • U15: DVTK - PMFC 2-2 (1-0)
    Izgalmas végjátékot hozott a DVTK - PMFC U15-ös összecsapás. Bár a szünetben vezetett a piros-fehér alakulat a második félidőben a pécsiek előbb kiegyenlítettek, majd a mérkőzés vége előtt nem sokkal megszerezték a vezetést. Schmidt Ákos révén azonban az utolsó percben pontot mentett a DVTK hazai pályán.
  • U15 "B": DVTK - Loki Focisuli 3-0 (1-0)
    Magabiztos győzelmet aratott hazai környezetben a DVTK csapata a Loki Focisuli ellen a II. osztályú U15-ös bajnokság Északi csoportjának 11. fordulójában. A csapat győzelmével továbbra is a tabella első helyét foglalja el.
  • U14: DVTK - PMFC 1-0 (0-0)
    Itthon tartotta a három pontot a DVTK U14-es együttese szombaton a Pécs ellen. Kiser László csapata Helecz Dominik 44. percben szerzett találatával diadalmaskodott.
  • U13: DVTK - Loki Focisuli 4-2 (4-2)
    Hatodik mérkőzését nyerte meg zsinórban a DVTK U13-as csapata az U14-es II. osztályú bajnokság Északi csoportjában. A diósgyőri piros-fehér együttes Takács Márton és Dunai Zsolt duplájával 4-2 arányban győzte a Loki Focisuli gárdáját.
  • Leány U17: DVTK-Vénusz - KNLE 3-0 (2-0)
    Negyedik mérkőzését nyerte meg zsinórban a DVTK Vénusz U17-s leány együttese. Sárréti Géza csapata ezúttal visszafogottabb teljesítménnyel rukkolt elő hazai pályán a Kecskemét ellen, de ez is elégnek bizonyult a három pont megszerzéséhez.
  • Leány U17: DVTK-Vénusz - Szegedi AK 12-0 (5-0)
    A 11. fordulóból előrehozott mérkőzést játszott csütörtök délután a Sárréti Géza vezette DVTK-Vénusz U17-s leány csapata. A vendég Szegedi AK nem tanúsított különösebb ellenállást lányaink felé, akik 12 gólt rámoltak be a szegedi kapuba. Vachter Fanni egymaga hat találatig jutott.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!