Az országos csapatbajnoki döntőkre a területi selejtezőket követően került ki a DVTK-MVSI csapata.

Serdülő korosztály

A serdülő korosztály február 20-án szombaton versenyzett 17 csapat részvételével. A csoportmeccsek során a először a Délzselicet, majd Püspökladány legyőzve csoportelsőként végzett csapatunk. Ezt követően a csoportok első két helyezettjei két hármas csoportba osztva folytatták tovább a küzdelmeiket.

A helyosztók között az első körben a Honvéd Niké SE-től vereséget szenvedtünk ezután az ÉKR Miszter TUS egyesületét megverve birkózhattunk a bronzéremért. A bronzmeccsen a Dorog csapatával szemben alul maradtunk, így fiatal csapatunknak az előkelő IV. helyet sikerült megszereznie.

Csapat tagjai

Nagy Kristóf
Zurai Rajmund
Porteleki Dávid
Mátyás Márk
Toplenszi Bálint
Poczkodi Tamás
Botos Bence
Bukszár Áron
Oláh Gergő
Kelemen Ádám
Szabó Máté

edzők
Bacsó Alex
Juhász Sándor
Lakatos Győző
Repka Attila

Diák korosztály

Február 21-én vasárnap folytatódott a diák korosztályúak országos csapatbajnoki döntője, ugyancsak 17 csapat részvételével. A csoportmérkőzésekből csoportelsőként továbbjutva került el a DVTK-MVSI csapata a helyosztó küzdelmekhez. Itt két hármas csoportban először a budapesti Kertváros csapatát, majd a Dorog csapatát legyőzve döntőbe jutott a DVTK-MVSI a döntőbe, ahol most az FTC csapatával szemben alulmaradt, így a DVTK-MVSI csapata magyar bajnoki ezüstéremmel térhetett haza.

Csapat tagjai

Oros Ádám
Márkus Bercel
Botos Dominik
Kádas Krisztián
Bíró Balázs
Szinay Szabolcs
Almási Zsuzsanna
Tasi Márk
Szinay Csaba
Juhász Erik
Szemán Csaba

edzők
Bacsó Alex
Juhász Sándor
Lakatos Győző
Repka Attila


Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!