- Egy, az előzetesen vártnál talán nehezebb mérkőzés van mögöttünk. Hogyan láttad a meccset?
- Az első meccs mindig nehéz, a lényeg az, hogy megvan, túl vagyunk rajta. Nem volt könnyű, de győztünk és ez a legfontosabb.

Szabó Petra (Fotó: Szabó Gábor)

 

- 8-0-ás állással kezdődött a meccs, és a te pontjaidnak köszönhetően kezdtük meg a felzárkózást. Miért volt ilyen nehéz?
- Kicsit bealudtunk az elején, és a Ceglédet is segítette a hazai pálya. Szerencsére jól álltam be és fordítani tudtunk. Örülök annak, hogy én kezdtem el a pontgyártást, de mindenki hozzá tette a saját maga jó teljesítményét. Maikel azt mondta az első negyed után, hogy figyeljünk oda jobban a kezdésekre minden negyed elején és játszunk lendületesen, ez úgy érzem sikerült.

- Milyen tanulságai vannak egy első meccsnek?
- Szerintem minden mérkőzésből le lehet vonni a mérleget. Ennek a találkozónak a legfőbb tanulsága az volt, hogy minden egyes párharc során az elejétől a végéig koncentrálnunk kell, és így nem érhet minket meglepetés.

- Várjátok már a pénteket?
- Az első hazai bajnokit mindig nagyon várja a csapat is és a szurkolók is. Mint tudjuk, a Szekszárd érkezik pénteken hozzánk, és bízom abban, hogy újra megtelik a sportcsarnok. Várunk mindenkit sok-sok szeretettel, és hiszem, hogy újra győzelemmel tudjuk megörvendeztetni a drukkereket.

Az Aluinvent-DVTK következő mérkőzése:

2014.10.24. péntek 18:00, Miskolc - Aluinvent-DVTK - KSC Szekszárd

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!