Női Kosárlabda Európa Kupa E-csoport

2014. november 19., szerda 18:00
Aluinvent-DVTK - Castors Braine (Belgium)

Az Aluinvent-DVTK legerősebb csoportbeli ellenfele látogat a Generali Arénába, akik 7 találkozó után százszázalékos teljesítménnyel állnak a belga bajnokságban, nem egy mérkőzést ötvennél is több ponttal nyerve.

A csapat vezetőedzője a volt lett szövetségi kapitány Ainārs Zvirgzdiņš. A korábban sem gyenge keretet - melynek tagja az egyaránt rutinos egyesült államokbeli Sidney Spencer és Trahan Davis, valamint a lett Anete Steinberga - még egy lett játékossal, Zane Eglytével erősítették meg a napokban.

A belga csapat a bajnokság mellett az Európa Kupában is jól kezdett, a francia Carolo Basket vendégeként 85-58-ra, a portugál Lombos Cascais ellen 92-68-ra győztek.

Jegyinfó

A találkozóra - a bajnoki mérkőzésekhez hasonlóan - egységesen 800 forintba kerül a belépőjegy. A találkozókat a 65 év fölötti szurkolók személyi igazolvány, a 14 év alattiak diákigazolvány felmutatásával ingyenesen tekinthetik meg.

A DVTK labdarúgó mérkőzéseire érvényes bérlet tulajdonosai féláron vásárolhatnak belépőjegyet, amennyiben hoznak magukkal még egy szurkolót (azaz ketten léphetnek be egy jegy áráért).

A találkozó előtt a Generali Aréna pénztárai 17 órakor nyitnak

Bérletvásárlás

Továbbra is kapható kosárbérlet 7000 forintért, amely érvényes az Aluinvent-DVTK összes hazai bajnoki és nemzetközi kupamérkőzésére, kivéve a bajnoki döntőt (amennyiben bejut a csapat).

A DVTK focibérlet-tulajdonosai az Aluinvent-DVTK kosárlabda-mérkőzéseire 50%-os kedvezménnyel, 3500 forintért vehetnek bérletet.

A bérlet kapható a DVTK Ajándékbolt Szinvaparkban található üzletében.

Nyitva tartás

DVTK Ajándékbolt, Szinvapark
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!