Már most lehet jelentkezni az őszi forgatásokra


Tisztelt Szurkolók, Kedves Sportbarátok!


A 2010-ben fennállásának 100. évfordulóját ünneplő DVTK-ról dramatikus dokumentumfilm készül. A forgatási munkálatok, a tavaszi Nyíregyháza elleni mérkőzésen megkezdődtek. A karácsonyra megjelenő DVD emléket állít azoknak a kiváló embereknek, sportvezetőknek és sportolóknak akik az alapítástól kezdve meghatározó szerepet töltöttek be a klub életében és tisztelegni kíván a mindenkor lenyűgöző szurkolók előtt is. Terveink szerint statiszták, szurkolók és színészek segítségével megidézzük, az alapítástól napjainkig a legfontosabb korszakokat.
A filmben elhangoznak riportok és láthatóak lesznek archív felvételek.

Ennek kapcsán kis kutatómunkára kérjük a piros-fehér színekért szorítókat. Keresünk olyan a DVTK-hoz kapcsolódó elsősorban mozgó felvételeket, amely 1910 és 1982 között készültek. A felvételek lehetnek VHS, 8mm film, Betamax, 16mm film stb. Sajnos az ebből az időkből származó felvételeket nagyrészt nem őrizte meg a TV és a Filmarchívum.
Továbbá várjuk a jelentkezését mindazoknak, akik szívesen statisztálnának az előreláthatóan szeptember és októberben rögzítésre kerülő dramatikus jelenetekben. Jelentkezni a következő e-mail címen lehet: [email protected]
A film DVD-n kerül forgalmazásra és az eladásból származó bevételből, haszonból a csapat részesedik.

A film alkotói maguk is a DVTK szurkolói, akik hittel vallják:
„Mi vagyunk a legnagyobbak"


HAJRÁ DIÓSGYŐR!

Lümiere kft. www.lum.hu