NB III. Keleti csoport 1. forduló

Ceglédi VSE – DVTK tartalék 2-0 (1-0)

Cegléd, CVSE Malomtószél Sporttelep. Játékvezető: Csonka Bence (Csatári Tibor, Flinta Zoltán).
Ceglédi VSE: Trepák - Buczkó, Makrai, Farkas V., Farkas A. - Markó, Csordás Sz., Peres, Csordás S. - Pozsár, Sántha. Vezetőedző: Varga Attila.
DVTK tartalék: Egyed - Ternován, Mahalek, Tamás M., Galambosi - Eperjesi, Kövér, Csicsvári, Gresó - Balogh A., Boros G. Vezetőedző: Sütő Szilárd.

Csere: Mahalek helyett Icsó az 53., Sánta helyett Szkunc a 63., Pozsár helyett Rozman a 67., Csordás helyett Viniczai a 76., Boros helyett Sipos a 80., Balogh A. helyett Kádas a 83. percben.
Sárga lap: Ternován a 30., Buczkó a 49., és Tamás M. a 84. percben.
Gólszerző: Peres (1-0) a 30., Szkunc (2-0) a 65. percben.

Kulcspillanatok

30. perc: A középpályán fejpárbajt nyert a hazai csapat. a védők mögé belőtt labdára érkező támadó lerántotta az egyik diósgypri védőt. A sípszó elmaradt. A második hullámban érkező Peres pedig a kapu bal oldalába lőtte a labdát. (1-0)
65. perc: A védelem mögé belőtt labdára érkező ceglédi játékost Csicsvári becsúszva szerelte a tizenhatoson belül, de sajnos Szkunc elé került a labda, aki a kapu jobb oldalába továbbította a játékszert.

Varga Attila: Túlpörögtük a mérkőzés elejét, nem azt nyújtottuk, mint amit elterveztünk. Nagyon ránk jött a Diósgyőr, a legjobb ütemben szereztük az első gólt. A vezetés birtokában megnyugodtunk, feljavult a játékunk és a végén egy nagyon szervezett és ügyes csapat ellen megnyertük a mérkőzést. Fontos volt a jó kezdés.
Sütő Szilárd: Végig egyenrangú ellenfelei voltunk a csoport egyik bajnokesélyes csapatának. Két játékosunk is megsérült a mérkőzésen. Most a legfontosabb az, hogy Balog Alex és Mahalek Marcell rendbejöjjön, mielőbbi felépülést kívánok nekik!

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!