Összefoglaló 2024. március 30., szombat

LU19: Pécs - DVTK 3-1 (3-0)

A pécsiek az első félidőben jelentős előnyt szereztek. A hajrához közeledve ugyan Myhal Anastasiia szépíteni tudott, de a DVTK LU19 így is pont nélkül maradt a találkozó után.

LU19: Pécs - DVTK 3-1 (3-0)


Leány Országos U19-es Bajnokság, 13. forduló

Pécsi MFC - Diósgyőri VTK 3-1 (3-0)

Pécs, Kovácstelep Sporttelep, Játékvezető: Albert Gábor (Gellai Ákos, Győrfi Bendegúz).
Pécsi MFC: Ronta F. - Forró F., Kövesdi D., Kőmvíves A., Patai B., Krisztián P., Ruppert R., Tamasics L., Turi B.., Égi B., Hajdu B. Vezetőedző: Bolboaca Augustin.
Diósgyőri VTK: Galambvári O. - Kemenyiczki L., Székely E., Papp S., Katona F., A. Myhal, Veres V., Mezőssy M., Szolomájer L., Havasi B., Szondi Zs. Vezetőedző: Bánföldi Zoltán. 

Csere: Ronta F. helyett Szűcs B. a 46., Kőmvíves A. helyett Kapéter Z. a 46., Turi B. helyett Arató B. a 46., Hajdu B. helyett Kauder A. a 46., Kemenyiczki L. helyett Kiss D. a 60., Mezőssy M. helyett Horváth L. a 62., Szolomájer L. helyett Vadász V. a 66. Tamasics L. helyett Stang V. a 67. percben. 
Gólszerző: Égi B. (1-0) az 1., Égi B. (2-0) a 8., Turi B. (3-0) a 45., A. Myhal (3-1) a 77. percben. 

Bánföldi Zoltán: - Az első félidőben nagyrészt az ellenfelünk dominált, nem igazán sikerültek a labdaszerzéseink, és támadásban is gyengék voltunk. A fordulás után némileg visszajöttünk a meccsbe, de sajnos sok gyenge egyéni teljesítmény volt, ezért a pontszerzésre nem volt reális esélyünk.