Összefoglaló 2024. március 30., szombat

U16: DVTK - Bp. Honvéd 1-0 (0-0)

Győzelem a ráadásban! A listavezető Bp. Honvédot verte hazai pályán az U16-os DVTK. A mérkőzésen egyetlen gól született, méghozzá a 90+4. percben. László Zsombor találata után a Honvéd már nem tudott válaszolni! Szép volt, fiúk!

U16: DVTK - Bp. Honvéd 1-0 (0-0)


Országos U16-os Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 15. forduló

Diósgyőri VTK - Bp. Honvéd-MFA 1-0 (0-0)

DVTK Edzőközpont, Játékvezető: Varga Felicián (Tóth Levente, Szerb Katalin Tünde)
Diósgyőri VTK: T. Molokopieiev - Lakatos M., Juhász K., Oláh R., Varga I., Meggyesfalvi B., Zsilvölgyi Cs., Bordás B., László Zs., László S., Y. Vakuliak. Vezetőedző: Icsó Zsolt. 
Bp-Honvéd-MFA: Monoki R. - Rankó V., Horváth Á., Schön B., Reményik D., Kovács E., Meskó M., Ujváry F., Kobela P., Gyebróczki D., Joó F. Vezetőedző: Mártz Márk. 

Csere: Juhász K. helyett Khier Bek Á. a 46., Reményik D. helyett Acsai D. az 54., Oláh R. helyett Feczesin K. az 57., Varga I. helyett M. Zserebeckij az 57., Schön B. helyett Kapitány Zs. 60., Kovács E. helyett Merkl M. a 71., Kobela P. helyett Martin Á. a 71., Meggyesfalvi B. helyett Gulácsi M. a 83. percben. 
Sárga lap: M. Zserebeckij a 73., Khier Bek A. a 90., Ujváry F. a 90+3. percben. 
Gólszerző: László Zs. (1-0) a 90+4. percben. 

Icsó Zsolt: -  A bajnokságunk magasan legjobb csapatával játszottunk. Az első félidőben gondunk volt a középső és saját zónás védekezéssel. Ekkor szerencsénk volt, hogy nem kerültünk hátrányba. A félidőben erre reagáltunk és a második játékrészben a tengelyt már jól lezártuk. Ekkor is megmaradt a Honvéd labdabirtoklási fölénye, de kevesebb helyzetet tudtak kidolgozni. A szívünk ismét a helyén volt, és zsinórban az ötödik találkozónkat lehoztuk kapott gól nélkül! Hét közben a játékosaim rengeteg munkát beletettek az edzésekbe, ezért a futball is mellénk állt. A 94. percben egy fejes góllal nagy győzelmet arattunk. Most egy kicsit örülünk, de szerdán már újabb mérkőzés vár ránk. Szeretnénk a korosztályos kupa elődöntőjétbe jutni.