Beharangozó 2024. január 8., hétfő

Információk a Lublin elleni Euroliga-mérkőzés előtt

Január 10-én, szerdán 18 órától folytatódnak az Euroliga csoportkörének küzdelmei, a DVTK HUN-Therm csapatára pedig kiemelten fontos mérkőzés vár az AZS UMCS Lublin otthonában. Tekintettel arra, hogy számos szurkolónk kíséri el a helyszínre a csapatot, a mérkőzés előtt összegyűjtöttünk minden fontos szurkolói információt a lengyelországi túrával kapcsolatban!

Információk a Lublin elleni Euroliga-mérkőzés előtt


Euroliga A-csoport 11. forduló

2024. január 10., szerda (Lublin, Hala Mosir)
18:00 AZS UMCS Lublin - DVTK HUN-Therm

Mérkőzés információk

Helyszín
Hala Mosir (Lublin, Lengyelország)
20-101, Aleje Zygmuntowskie 4.

Helyszín a Google Térképen

Jegyvásárlás

A jegyek már megvásárolhatók a Lublin weboldalán. A mérkőzés 18 órakor kezdődik, a csarnokba 17 órától lehet majd belépni. A belépéshez a jegyet, vagy a jegy sikeres megvásárlásáról kapott emailt ("order confirmation") szükséges felmutatni.

Kiegészítés: Több szurkolónk is jelezte, hogy problémába ütközött online jegyvásárlás során a Lublin elleni mérkőzésre.

Lublinban külön jegypénztár lesz majd elérhető a vendég szurkolók számára a csarnok "A" bejáratánál. A pénztár 17 órakor nyit majd, a jegyeket készpénzben (lengyel zloty és euró is elfogadott pénznem) és bankkártyával is meg lehet majd vásárolni.

Szurkolói információk

A rendező klub közleménye szerint a csarnok melletti parkolóhelyek fizetősek, minden esetben szükséges a mérkőzés időtartamára parkolójegyet váltani és azt leérvényesíteni - legyen a jármű személyautó, kisbusz vagy busz.

A vendégszurkolók a számukra kijelölt helyen, a vendég kispad mögötti szektorban foglalhatnak majd helyet. A csarnokba szúró-vágó eszköz, bármilyen üvegből készült tárgy és pirotechnikai eszközök bevitele szigorúan tilos!

A csarnokba belépni a képet látható bejáraton keresztül lehet majd.

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a FIBA nemzetközi mérkőzésekre vonatkozó szabályozásait, illetve a rendező klub pályarendszabályait! Semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat, valamint azok szurkolóinak szidalmazásától, és semmilyen esetben se használjanak pirotechnikai eszközöket!