Beharangozó 2023. december 22., péntek

Szombaton az Arénában játszik a DVTK Ongropack

Az idei év utolsó fellépésére kerül sor a DVTK Arénában. A DVTK Ongropack csapata két hét után újra a FATUM-Nyíregyháza együttesét fogadja a szombat este 19 órakor kezdődő találkozón.

Szombaton az Arénában játszik a DVTK Ongropack


Röplabda Női Extraliga - 9. forduló

2023. december 23. szombat (Miskolc, DVTK Aréna) 
19:00 DVTK Ongropack - FATUM-Nyíregyháza

Helyszín

DVTK Aréna
3533 Miskolc, Vanger Vilmos utca 6/A.

Jegyinformációk

A 2023/2024-es szezonban a röplabda mérkőzésekre a belépőjegyek egységesen 1.500 forintba kerülnek. Jegyeket kizárólag a DVTK Aréna E szektorába lehet váltani. Vendégek számára a J szektorba nyílik lehetőség belépőjegyet váltani.

Hat éves kor alatti gyermekek számára a mérkőzés ingyenesen megtekinthető, viszont regisztrációs jegyet szükséges váltani a részükre, amit a DVTK Aréna recepcióján lehet megtenni.

A jegyek és bérletek személyesen hétfő-vasárnap 9:00 és 18:00 között a DVTK Aréna recepcióján van lehetőség megvásárolni. Meccsnapon kapunyitástól a mérkőzés kezdetéig is lehet személyesen jegyet váltani a a DVTK Arénában. Online vásárlásra a dvtkarena.jegy.hu oldalon van lehetőség.

Játékvezetők

A FATUM elleni találkozón Halász Enikő Erika és Barabás Barnabás Ádám párosa fújja a sípot.

Ellenfelünkről

Negyedik alkalommal néznek farkasszemet a felek ebben a szezonban, az eddigi három fellépés három különböző sorozatban történt: szeptemberben a felkészülés során, októberben a bajnokságban, míg két héttel ezelőtt a Magyar Kupában találkoztak a diósgyőriek a nyírségiekkel, ám mindeddig mindig 3:0-ás piros-kék siker született. Érdekesség, hogy a december eleji találkozón még Tomas Varga irányította a FATUM csapatát, akinek az a fellépés a hattyúdala is volt egyben, akkor irányította utoljára a Nyíregyházát. A szombati összepáson már Adrian Chylinski kezében lesz a karmesteri pálca, aki egyben a női válogatott másodedzője is.

A forduló programja

2023. december 22. péntek

18:00 Swietelsky-Békéscsaba - KNRC
19:00 UTE - Vasas Óbuda

2023. december 23. szombat

18:00 MÁV Előre Fconn - Szent Benedek RA
19:00 DVTK Ongropack - FATUM-Nyíregyháza