MEZŐKÖVESD

2009. DECEMBER 12.

2009-es év utolsó tornáján / Luca –napi teremtorna / vett rész a Dvtk U11-es csapata / Szoboczki Csaba / vezetése alatt, amelyet Mezőkövesden tartottak meg a sportcsarnokban 2009. december 12.-én Szombaton.

RÉSZTVEVŐ CSAPATOK:

- GYÖNGYÖS

- BÜKKÁBRÁNY

- TISZAÚJVÁROS

- KAZINCBARCIKA

- MEZŐKÖVESD

- DVTK

2009-es Luca-napi teremtorna utánpótlás bajnokságban a második helyezettek lettünk azonos pontszámokkal a első három helyezett között a gól különbség volt a döntő.

articles/16/1550/1_500x400.jpg

Gólkirály: Kundrák Norbert / DVTK /

1, Kazincbarcika 10 pont / eggyel több rúgott gól döntött /

2, DVTK 10 pont

3, Mezőkövesd 10 pont

4, Gyöngyös 7 pont

5, Bükkábrány 3 pont

6, Tiszaújváros 1 pont

Edző: Szoboczki Csaba

Játékosaink:

Kapusaink: Kovács Zsolt, Deres Zsombor, Hátvéd: Kondrát Márk, Szopkó Bence, Cserba Levente Középpálya: Kundrák Norbert, Matyi Konrád, Mészáros Gyula, Csatár: Nógrádi Krisztián, Bérczesi Richárd, Szabó Levente,

A csapat honlapja : http://www.dvtk1999.gothszendrey.hu , http://www.dvtk1999.netne.net

articles/16/1550/4_500x400.jpg

Eredményeink

I. KAZINCBARCIKA - DVTK. 0 - 2 Góllövők: Kundrák Norbert, Matyi Konrád

A DVTK felkészült az első mérkőzésre és az edzői utasítások megfogadva úgy mentek ki a pályára, hogy győzni kell, így az akarat meg volt az, pedig fél siker a győzelemhez. Az ellenfél támadásai a középpályán folyamatosan kudarcba fulladtak mivel hatékonyan védekeztek védőink és középpályásaink. Főlényesen uraltuk a mérkőzést, amelyet csapatunk irányított, küzdelmünk meghozta a várt eredményt. Több helyzetet alakítottunk ki, ami 2 gólt eredményezett.

II. Gyöngyös - DVTK 0 - 0

Az első mérkőzés kezdeti tüze lanyhulni kezdet szerették volna megnyerni a meccset. A középkezdés után kiegyenlítet küzdelem folyt majd egy gyors támadásokat, vezettek ellenünk, amelyet nem hozta meg a várt eredményt részükre mi ellen támadásba lendültünk de ellenfél kapusa ügyesen hárította a lövésünket. Mérkőzés kiegyenlített volt viszont a mi csapatunkban ott volt a győzni akarás, ami erőt adott nekik, hiába volt több támadás a kapunk ellen. Az utolsó percekig próbáltuk megszerezni a vezetést, de most ez kevés volt.

articles/16/1550/2_500x400.jpg

III. MEZŐKÖVESD - DVTK...... 2: 3 Góllövők: Kundrák Norbert / 2 /

A kezdő rúgást csapatunk kezdte majd a középpályán nagy küzdelem folyt a labda megtartásában a támadásaink kudarcba fulladtak eredménytelen támadások voltak az ellenfeleinknél is. Folyamatosan támadjuk az ellenfelet több helyzetet alakítottunk ki a játékosaink kihasználva a helyzeteket érvényesítették az akaratukat és megszerezzük a vezetést. Hiába volt meg az előnyünk mivel Mezőkövesd elszánt volt, kiegyenlített és látták a lehetőséget az eredmény megfordítására és éltek a lehetőséggel is.

IV TISZAÚJVÁROS - DVTK 0 : 1 Góllövő: Nógrádi Krisztián,

Az előző meccset kicsit lazán vették, mert 0:2 eredményből a Mezőköved fordított így nem maradt más lehetőségünk az első helyért, csak ha nyerünk. A csapat minden tagja érezte, hogy ezen a mérkőzésen múlik, hogy esélyesek legyünk az első helyezésre. Mindkét csapat célja a labda megszerzése illetve birtoklása volt többet támadtunk, aminek meg is lett az eredménye csapatunk egy eredményes támadással megszereztük a vezető gólt amit Nógrádi Krisztián a kapus hóna alatt begurította a labdát.

articles/16/1550/3_500x400.jpg

V. BÜKKÁBRÁNY - DVTK 0 : 5 Góllövő: Mászáros Gyula /3/ Kundrák Norbert /2 /

Innentől kezdve lelkesedésünk vitt előre minket, mert játékosaink mivel ezen a mérkőzésen múlt, hogy milyen helyezést érünk el a tornán. Mivel győzni szerettünk volna ezért letámadtuk az ellenfelet a közép pályánál és megpróbáltuk saját térfelükre szorítani őket. Folyamatosan támadtuk az ellenfelet, amelynek meg is lett az eredménye sikerült több gólt szerezni. A mérkőzés második felét mi uraltuk több kapura lövésünk volt és voltak helyzetek, hogy csak a kapufa mentette meg őket az újabb góltól.