A Magyar Kupa továbbjutást követően három nappal már újra a bajnokságban lépett pályára a DVTK kézilabda csapata, ezúttal a Veresegyháza ellen. A találkozót jól kezdték a vendégek és a 13. percig fej-fej mellett haladtak a piros-fehérekkel (6-6), amit követően a vezetést is meg tudták szerezni. Ekkor érkezett a diósgyőri időkérés, amit követően ugyan egyből emberhátrányba kerültek Molnár Andrásék, de a 24. percre sikerült először három góllal ellépniük (16-13). A félidő végig a listavezető Diósgyőr a különbséget meg tudta duplázni, amivel egy gólgazdag fél órát követően 21-15-ös előnnyel vonult a szünetre.

A második félidőben a piros-fehérek folytatták a gólgyártást egy jóval stabilabb védekezés mellett, aminek eredményeként a 40. percre már tíz gól volt a különbség a két csapat között (27-17). A mérkőzés utolsó harmadában minden hazai játékos játéklehetőséget kapott és ezzel élve a szezon legnagyobb arányú győzelmét aratva a DVTK végül 43-25 arányban itthon tartotta a két pontot.

A találkozón Kohlrusz Levente 13 gólt lőtt, míg Gulács Bálint 11 alkalommal vette be a vendégek kapuját, összességében pedig 11 diósgyőri játékos talált be.

Férfi kézilabda, NB II. C csoport, 7. forduló

DVTK - Veresegyház VSK 43-25 (21-15)

Miskolc, Generali Aréna - 200 néző

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve

Molnár András vezetőedző: Az első félidőben csak a lőtt gólokkal lehettem elégedett, a másodikban viszont már a kapottakkal is. Örülök, hogy ismét mindenki kapott játéklehetőséget. Illetve ezúttal is köszönjük a szurkolóinknak a nagyszerű bíztatást!

A DVTK a szezonbeli hetedik győzelmével hibátlan mérleggel vezeti a tabellát az első kör után. A piros-fehérek a következő, 8. fordulóban a Füzesabonyi SC-t fogadja majd.