Összefoglaló 2023. november 4., szombat

UTE - DVTK Ongropack 3:0

Első bajnoki pontjaiért utazott a fővárosba a DVTK Ongropack Extraligás csapata. A piros-fehérek bizakodva várták az újpestiek elleni bajnoki összecsapást, ám az már az első szettben sem a terveknek megfelelően alakult, ahol sima, tizenkét pontos vereség lett a vége. A második játékrészre ugyan csökkent a különbség, de így is sima lila-fehér szettgyőzelem lett az eredmény. Ezt a terhet a harmadik játszmára is vitték magukkal a diósgyőriek, aminek az eredménye egy újabb 3:0-ás vereség lett.

UTE - DVTK Ongropack 3:0


Röplabda Női Extraliga - 4. forduló

UTE - DVTK Ongropack 3:0 (13, 16, 14)

2023. november 4. - Budapest, UTE Röplabda Csarnok
300 néző - Vezette: Mezőffy Zsolt Tibor, Kiss Zoltán Attila

UTE: Sziládi 5, Ambrosio 6, Moreno 2, Grazielle 4, Kilyénfalvi 4, Caridad 6. Csere: Dömsödi (liberó), Dani 1. Vezetőedző: Horváth András
DVTK Ongropack: Horváth 3, Einarsdóttir 1, Skorić 4, Jovanović 6, Egri K. 4. Csere: Kundrák (liberó), Hegyi 1, Egri B., Hollósi. Vezetőedző: Németh Szabolcs


Edzői értékelés

Horváth András: Örülök hogy a mai mérkőzésen végig karakterben tudtunk maradni. Egész héten éreztem a csapaton és a stábon, hogy mindenki extrát tett bele a saját területén. Köszönöm a szurkolóknak a mai buzdítást, jó volt ma is újpestinek lenni a csarnokban, együtt bármire képesek vagyunk!

Németh Szabolcs: Ilyen az, amikor semmi nem sikerül. Semmit nem valósítottunk meg abból, amit előzetesen megbeszéltünk, sem az ellenfél megfékezésére szánt törekvéseinkből, sem a saját magunk által eltervezett játékelemekből. Azt kell mondjuk, a játék minden elemében felülmúltak minket. Azt a fajta szenvedélyt és hőfokot, amit egy ilyen, számunkra fontos találkozón mutatni kell, sajnos csak egy játékosom, Kundrák Eszter tudta ma a pályára vinni. Ő maximálisan ellátta a rá bízott feladatokat, de ahhoz, hogy az ilyen mérkőzéseket megnyerjük, nem elég, hogy egy játékosban lobogjon a tűz, mindenkinek akarnia kell a sikert.

Tabella