Beharangozó 2023. október 9., hétfő

Felkészülési mérkőzés a Vasas FC ellen

Felkészülési mérkőzést játszik szombaton 13 órától a DVTK labdarúgó csapata a jelenleg a Merkantil Bank Liga 4. helyén álló Vasas FC ellen. A DVTK Stadionban rendezendő mérkőzést a klub bérletesei ingyenesen tekinthetik meg.

Felkészülési mérkőzés a Vasas FC ellen

Felkészülési mérkőzés

2023. október 14., szombat (DVTK Stadion)
13:00 Diósgyőri VTK - Vasas FC (DVTK YouTube)

Jegyinfó

A mérkőzést a DVTK bérletesei ingyenesen tekinthetik meg, a klub ezzel is szeretné megköszönni a leghűségesebb szurkolók támogatását, mindenki más egységesen 500 forintért vásárolhat belépőjegyet a jegy.dvtk.hu oldalon, de személyesen is van lehetőség jegyvásárlásra, szombaton 12 órától a DVTK Shop melletti jegypénztárban. 

A szurkolók számára a Csáki-szektor (a korábbi M és N szektorok) áll rendelkezésre. A jegyek és a bérletek ezúttal nem helyre szólnak. A DVTK Stadion kapui 12 órakor nyílnak.

Közvetítés

A felkészülési mérkőzés a DVTK YouTube csatornáján, Marosréti Ervin kommentálása mellett is látható lesz. 

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy minden mérkőzésen sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól; az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.