Beharangozó 2023. szeptember 29., péntek

NB III.: A DEAC-ot fogadja a DVTK II

A bajnokság egyik élcsapata látogat az edzőközpontba. Az Észak-Keleti csoport 9. fordulójában ugyanis a DVTK II csapata a Debreceni EAC-al találkozik. Az összecsapáson vasárnap 11 órakor indul útjára a labda.

NB III.: A DEAC-ot fogadja a DVTK II


NB III. Észak-Keleti csoport, 9. forduló

2023. október 1., vasárnap
11:00
DVTK II - Debreceni EAC

Vezetőedzői várakozás

Szamosi Tamás: - Egy nagyon jó ellenféllel találkozunk vasárnap, ugyanakkor régen ízlehettük meg a győzelem ízét, ezért szeretnénk visszatérni arra az útra, amelyre egy pár héttel ezelőtt ráléptünk. A győzelem reményében lépünk pályára hazai körülmények között. Nyilván felkészülünk a DEAC-ból, de van egy saját stílusunk, filozófiánk, azt szeretnénk a pályán megmutatni úgy, hogy közben eredményesek legyünk. 

Játékos várakozás: 

Bacsa Benjámin: - A Kisvárda elleni mérkozes nem úgy sikerült ahogy elterveztük, de vasárnap hazai pályán szeretnénk javítani. Nehéz találkozóra számitok, mert a DEAC egy jó csapat, Ettől függetlenül a győzelemre törekszünk, és mindenképpen arra is fogunk játszani. 

A bajnokság állása
Hírek a DVTK II-ről 

Helyszín

Fontos tájékoztatás

Felhívjuk a vasárnapi NB  III.-as bajnoki mérkőzésre érkező szurkolók figyelmét, hogy ebben az időpontban is zajlik az I. Hell Diósgyőr Rally. A versenyautók a gyorsasági szakaszokról az akadémia mellett található részen érnek vissza a szervizparkba, a Vanger Vilmos úton egyért a szokottnál nagyobb forgalomra kell számítani. Kérünk minden szurkolót, hogy érkezéskor körültekintően közelítsék meg az edzőközpontot. 

Az Észak-Keleti csoport 9. fordulójának programja

2023. október 1., vasárnap
11:00
DVTK III - Debreceni EAC
14:00 Debreceni VSC II - FC Hatvan
15:00 Evolution Hungary-Cigánd SE - REAC
15:00 Putnok FC - Kisvárda Master Good II
15:00 Facultas Tiszafüredi VSE - Sényő-Carnifex FC
15:00 Termálfürdő FC Tiszaújváros - Salgótarjáni BTC
15:00 Eger SE - Újpest FC II
15:00 Gyöngyösi AK - Karcagi SE

Fotó: kisvardafc.hu