A DVTK előzetesen azt kérte a rendező Újpest FC és a Rendőrség illetékeseitól, hogy az Újpest FC - DVTK labdarúgó mérkőzés lefújását követően a Diósgyőr szurkolói hagyhassák el először a Szusza Ferenc Stadiont, tekintettel arra, hogy az Aluinvent DVTK női kosárlabda csapata szombaton 19 óra 45 perckor Európa Kupa negyeddöntőt játszik francia ellenfelével Miskolcon. Az Újpestre utazó szurkolóink nagy többsége szeretné megtekinteni a mérkőzést, és minél hamarabb visszaindulni Miskolcra.

Legnagyobb sajnálatunkra a rendezők a kérésünket figyelmen kívül hagyták. Az alábbiakban a rendőrségi tájékoztatást változtatás nélkül közöljük.

Tisztelt szurkolók!

2016. március 12-én 15.30 órai kezdettel kerül megrendezésre az Újpest FC – DVTK NB I-es bajnoki labdarúgó mérkőzés a Bp. IV. kerület Megyeri út 13 szám alatt található Szusza Ferenc stadionban.

A vendégszurkolóknak a mérkőzésre érkezésének megkönnyítése érdekében a szervezetten utazó szurkolók felvezetését illetőleg kísérését tervezzük a Megyeri úti vendégbejárathoz, illetőleg biztosítjuk a Megyeri út lezárt részén a szervezettszerű parkolást, ahol felügyelni is tudjuk a gépkocsikat.

Kérjük, hogy azok a szurkolók, akik a felvezetést igénybe kívánják venni, a mérkőzés napján 13.15 óra és 13.45 óra között gyülekezzenek a M3 autópálya 52. KM-nél lévő Kerekharaszti pihenőhely parkolójában, ahonnan az érkezőket a stadionhoz kísérjük. A konvoj legkésőbb 13.45 órakor indul, hogy a vendégszurkolók a mérkőzés kezdetéig rendbe be tudjanak lépni szektorukba.

Kérjük, hogy azok, akik nem kívánják igénybe venni a felvezetést, vagy gépkocsival Budapest területéről érkeznek, azok ne a Váci úton, hanem a Megyeri úton lévő lezárt területen hagyják gépkocsiijaikat, mivel a mérkőzés után a vendégszurkolókat csak a Fóti út irányába engedjük eltávozni, a Váci út felé csak a hazai nézők elvonulása után, a mérkőzés befejezést követően kb. 40 perccel, lehet távozni.

Köszönjük megértésüket!

BRFK IV. ker. Rendőrkapitányság

A belépőjegyekkel kapcsolatos információk ide kattinva olvashatók.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!