A labdarúgó NB I. hétvégi fordulójában az Újpest - Diósgyőr labdarúgó mérkőzés augusztus 21-én 16.00 órai kezdettel kerül megrendezésre a Szusza Ferenc Stadionban.

Kérjük, hogy a gépkocsikkal vagy autóbuszokkal érkező vendégszurkolók az M3 autópálya 24 km-nél lévő LUKOIL benzinkút parkolójában gyülekezzenek 13.00 és 14.00 óra között, innen legkésőbb 14.30 órakor rendőri felvezetéssel kísérjük a drukkereket a stadionhoz. Kérjük, hogy aki önállóan érkezik, legkésőbb az is 15.30 óráig érkezzen a Megyeri útra, ahol a vendégszurkolók gépjárműveikkel egy lezárt részen parkolhatnak.

A vendégparkoló és a vendégbejárat a Megyeri út felől


A vonattal érkezőknek a figyelmébe ajánljuk, hogy a menetrendszerinti járatok a Keleti pályaudvarra érkeznek, a MÁV csak különvonat esetén tudja biztosítani – ha a klub kifizeti - hogy a járat a Újpesti pályaudvarra érkezzen. A vonattal érkező szurkolókat rendőri kísérettel fogjuk a Keleti pályaudvarról a stadionhoz kísérni.

A beléptetés a szokottnál lassúbb lesz, mivel a mérkőzés kiemelt biztonsági korlátozású, ezért a Rendőrség is részt vesz a belépők átvizsgálásában.

Felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk!

Köszönjük megértésüket!

BRFK IV. ker. Rendőrkapitányság