• U19: Békéscsaba - DVTK 0-1 (0-1)
    Az U19 II. osztályú bajnokság 14. fordulójában Békéscsabán lépett pályára a DVTK labdarúgó csapata, ahol Bartha Ricardo találatával sikerült is megszereznie a három pontot a piros-fehéreknek.
     
  • U17: DVTK - Békéscsaba 4-1 (0-1)
    A DVTK U17-es együttese hazai pályán fogadta a Békéscsaba gárdáját a bajnokság 14. fordulójában. Bár a szünetben még hátrányban volt Zsivoczky Gyula együttese, a második játékrészben Dunai Zsolt duplájával, valamint Benkő Péter és Jurek Gábor találatával 4-1-re győztek a diósgyőri fiatalok.
     
  • U16: DVTK - Békéscsaba 2-0 (2-0)
    Egy félidő alatt eldöntötte a három pont sorsát a DVTK U16-os együttese a hétvégi bajnoki mérkőzésén, miután Vincze Dániel és Gulyás Márk találatával már a szünetben kialakította a 2-0-ás végeredményt Bém Gábor csapata a Békéscsaba ellen. Győzelmével, valamint a többi eredménynek köszönhetően pedig átvette a vezetést a tabellán a diósgyőri csapat.
     
  • U15: MTK - DVTK 0-0
    Gól nélküli döntetlennel ért véget a DVTK U15-ös csapatának budapesti vendégjátéka az MTK Budapest korosztályos csapata ellen.
     
  • U14: MTK - DVTK 6-0 (5-0)
    Az U14 I. osztályú bajnokság utolsó előtti őszi fordulójában az MTK Budapest vendége volt a DVTK korosztályos együttese.