NB III. Keleti csoport 22. forduló

Gyöngyösi AK - DVTK tartalék 0-1 (0-1)

Gyöngyös, Kömlei Károly Sporttelep, 200 néző. Játékvezető: Takács Ákos (Soós András, Gavalla-Kulcsár Judit)
Gyöngyösin AK: Halasi - Tóth O., Csornij, Rédei, Pilinyi, Laurinyecz, Petrezselyem, Tarnai, Niedermüller, Fehéri I., Forgács P. Vezetőedző: Török János
DVTK tartalék: Bukrán -  Valkay, Szűcs K., Géringer L. - Orosz D., Fenyőfalvi, Mertse, Zsiga M., Orosz M. - Boros G., Korbély,. Vezetőedző: Vég Csongor.

Csere: Tóth O. helyett Botos a 67., Korbély helyett Szabó II. B. a 71., Tarnai helyett Molnár E. a 78., Mertse helyett Varga J. a 79., Petrezselyem helyett Fekete B. a 85., Zsiga M. helyett Budaházi a 92. percben.
Sárga lap: Fehér I. a 17., Tóth O. a 22., Orosz D. az 52., Pilinyi a 67., Orosz M. a 74., Fenyőfalvi a 91. percben.
Gólszerző: Korbély (0-1) a 24. percben.

Kulcspillanat

24. perc: Orosz Donát lőtt kapura a 16-oson kívülről, a kipattanó labdát Korbély Kristóf eltolta a kapus mellett, majd a kapuba lőtte, 0-1

Vezetőedzői értékelés

Török János: - Sajnos az egygólos mérkőzésen egy egyéni hiba eldöntötte a három pont sorsát.

Vég Csongor: - A bajnokság során eddig még nem fordult elő, hogy két egymást követő bajnokin szerezzünk pontot. Örülök, hogy egy nagyon fontos mérkőzésen sikerült ezt ma elérni. Nem sziporkáztunk ma, de idén már annyiszor játszottunk jól pontok nélkül, hogy tele volt vele a padlás. A hazai csapat többször is ránk tudta erőltetni az akaratát, mégis mi szereztünk gólt az első játékrészben. Látszott a fiúkon, hogy a nagy tét kicsit görcsössé tette őket. Sokszor adtuk el túl hamar a labdát, de pozitívum, hogy nem tudott ellenünk nagy helyzetet kialakítani a Gyöngyös. Ellenben nekünk legalább három, négy komoly helyzetünk volt, hogy lezárjuk a találkozót. Gratulálok az egész csapatnak, mert ma egy igazi férfimunkát raktak le a pályára és teljesen megérdemelten hoztuk el a három pontot.