Beharangozó 2019. március 11., hétfő

Jegyek a DVSC - DVTK meccsre

Az OTP Bank Liga 25. fordulójában Debrecenben lép pályára a DVTK labdarúgó csapata szombaton 19 óra 30 perctől. A vendégszektorba szóló belépők elővételben a DVTK Shopban és az interneten is kaphatók. A nagy érdeklődés miatt kérjük szurkolóinkat, hogy ha tehetik, akkor elővételben vásárolják meg jegyeiket.

Jegyek a DVSC - DVTK meccsre


OTP Bank Liga 25. forduló

2019. március 16., szombat
19:30 Debreceni VSC - Diósgyőri VTK

Jegyárak

A vendégszektorba szóló belépőjegyek egységesen 1300 forintba kerülnek.

Jegyvásárlás

A belépőjegyek hétfőtől elővételben az interneten, valamint személyesen Miskolcon, a DVTK Shopban is megvásárolhatók. 

A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzéseken Diósgyőrhöz hasonlóan Debrecenben sem szükséges névre szóló jegyet váltani és szurkolói kártya sem kötelező a jegyvásárláshoz. Kérjük ugyanakkor, hogy azok, akik rendelkeznek szurkolói kártyával, a gyorsabb kiszolgálás érdekében vigyék magukkal. 

Helyszíni jegyvásárlás

A vendégpénztár a helyszínen mérkőzésnapon 15 óra 30 perckor nyit ki, ugyanakkor a nagy érdeklődés miatt kérjük szurkolóinkat, hogy ha tehetik, akkor elővételben vásárolják meg jegyeiket.

Helyszín

Nagyerdei Stadion: 4012 Debrecen, Nagyerdei körút 12.

Nyitvatartás

DVTK Stadion jegypénztár
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Debrecenbe utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.